Alternatīvās mūzikas minifestivāls - All Day Long - Angāra koncertzāle, 16.novembris

  1. novembrī Angāra koncertzālē norisināsies unikāls mini festivāls, kas solās kļūt par īstu baudījumu visiem alternatīvās mūzikas cienītājiem. Vakars tiks veltīts spēcīgām muzikālām emocijām un radīs neaizmirstamu atmosfēru ar trīs lieliskām Latvijas grupām - All Day Long, Voiceks Voiska un PND.

Programma un sastāvs

  • All Day Long: Šie enerģiskie mākslinieki jau 26 gadus valdzina publiku ar savu unikālo Kalifornijas pankroka un Jamaikas ska mūzikas sajaukumu. Neaizmirstiet izbaudīt arī viņu jaunākos hitus no albuma "Divas ielas", kurā pirmo reizi iekļautas arī dziesmas latviešu valodā.

  • Voiceks Voiska: Pēc piecu gadu pārtraukuma Latvijas ska skatuves veterāni atgriežas, lai ar savām dinamiskajām uzstāšanās reizēm priecētu vecos un jaunos fanus. Ar savu rotaļīgo ritmu un aukstasinību, Voiceks Voiska sola aizraut pat visprasīgākos klausītājus.

  • PND: Pazīstami kā Latvijas pagrīdes panku scēnas ikonas, PND izceļas ar dzīvu enerģiju un dziesmām, kas kļuvušas par himnām alternatīvās mūzikas vidē. Grupa uzstājas kopš 1998. gada un ir pierādījusi savu neatvairāmo harizmu koncertos.

Kas ir minifestivāls?

Ja palaidi garām vasaras festivālus un vēlies patverties no rudens vēsuma, šis festivāls ir tieši tas, kas vajadzīgs! Tallinas Kvartāla Angārs piedāvā festivāla sajūtas visu gadu, un šis mini festivāls ļaus jums pilnībā nodoties mūzikas baudījumam bez steigas un stresa. Izbaudiet dzīvo mūziku, laba ēdiena un dzērienu piedāvājumu, kā arī pozitīvu atmosfēru!

Praktiskā informācija

  • Norises laiks: Sākums 16. novembrī plkst. 19:00 (durvis atvērtas no 18:00)
  • Biļešu cenas: 10.00 - 15.00 EUR

Nebaidieties no rudens vēsuma - Alternatīvās mūzikas minifestivāls: All Day Long piedāvā siltu, muzikāli bagātīgu un dvēseli sildošu vakaru! Sagatavojieties labākajiem ska un panku ritmiem, pulsējošai enerģijai un nepārtrauktai dejai visas nakts garumā.