Pilsētas kantrī minifestivāls - Dēka, Apvedceļš - Angāra koncertzāle, 15.novembris

Angāra koncertzāle 15. novembrī kļūs par īstu dzirkstošo kantri mūzikas svētku vietu, kur pulcēsies visi šī žanra cienītāji. Sākuma laiks ir plkst. 20:00, bet durvis būs atvērtas jau no plkst. 19:00, ļaujot visiem apciemotājiem ierasties laikus, lai izbaudītu šarmanto atmosfēru.

Mūziķi, kas aizvedīs uz muzikālu piedzīvojumu

Festivāla dalībnieki - grupas Dēka un Apvedceļš - sagatavojuši unikālu programmu, kas priecēs gan sirdi, gan dvēseli. Dēka, kas radusies 2023. gadā, piedāvās savus svaigos un dinamiskos skaņdarbus, apvienojot dažādus mūzikas instrumentus un vokālo talantu. Savukārt Apvedceļš, kas jau vairāk nekā divdesmit gadus ir būtisks Latvijas kantrī mūzikas spēks, izpildīs savus leģendāros hitus, tostarp "Zemenes" un "Margrietiņa".

Kas ir minifestivāls?

Minifestivāls Angārā būs ideāla vieta, kur baudīt ziemas zaļumballes atmosfēru. Ar pazīstamu dziesmu ritmiem un kantrī melodijām jūs varēsiet baudīt siltu un īpašu noskaņu.

Kad gribēsies nedaudz atpūsties, varat doties uz Angāra Street Food zonu, kurā piedāvās gardus ēdienus un dzērienus. Kāpēc gan neizbaudīt alus garšas finieri vai grilētu burgeru starplaikos?

Biļešu cenas

Biļetes pieejamas par cenu diapazonu no 10.00 līdz 15.00.

Nenokavējiet iespēju pievienoties šim lieliskajam kantri mūzikas pasākumam un izbaudīt neaizmirstamu vakaru! Uz tikšanos Angārā!