Gada augstākais mūsdienu mūzikas apbalvojums Gamma - Arēna Rīga, 5.marts

Mūzikas cienītājiem un nozares profesionāļiem ir iespēja piedzīvot brīnišķīgu vakaru Gada Augstākā Mūsdienu Mūzikas Apbalvojuma (GAMMA) pasniegšanas ceremonijā, kas notiks Arēnā Rīga. Pasākums solās būt neaizmirstams, apvienojot Latvijas mūzikas izcilniekus vienuviet un izceļot viņu sasniegumus 2024. gadā.

Spožā ceremonija un tās mākslinieciskie elementi

Ceremonija GAMMA paredz godināt gan skatuves māksliniekus, gan tos, kuru ieguldījums bieži paliek aizkulisēs, piemēram, dziesmu autorus, producentus un citus nozares profesionāļus. Pasākuma laikā tiks piešķirtas balvas un īpaša uzmanība tiks veltīta visiem, kas veicinājuši Latvijas mūzikas attīstību.

Paredzams, ka pasākuma režija un mākslinieciskā izpilde būs īpaši izsmalcināta, pateicoties tādiem profesionāļiem kā Papa Chi, pieredzējusī TV režisore Ilze Jansone un talantīgais dizainers un scenogrāfs Artūrs Analts. Viņu kopdarbs solās radīt īpašu atmosfēru, kas piesaistīs skatītāju uzmanību gan klātienē, gan televīzijas ekrānos.

Satikšanās ar iecienītākajiem mūziķiem

GAMMA apbalvošanas ceremonija sniedz iespēju mūzikas faniem satikt savus mīļākos māksliniekus un būt klātesošiem brīdī, kad tiek atzīmēti viņu sasniegumi. Šī ir lieliska iespēja būt lieciniekiem tam, kā mūzikas nozare attīstās un aug.

Biļešu informācija

Lai piedalītos šajā nozīmīgajā pasākumā, ir iespējams iegādāties biļetes ar cenu diapazonu no 36.00 līdz 46.00 eiro. Svētku piepildīts vakars Arēnā Rīga aicina visus mūzikas entuziastus baudīt izcilu šovu un godināt talantus, kas padara Latvijas mūzikas pasauli bagātāku.