Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


3.aprīlī notiks "Joseph Willow’s Jazz Club" džeza vakars

Article Image

Otrdien, 3. aprīlī plkst. 20:00, LMA Studentu klubā regulārā džeza vakara "Joseph Willow"s Jazz Club" ietvaros uzstāsies apvienība "Kristapa Vanadziņa Trio".

"Kristapa Vanadziņa Trio" radies 2008. gadā. Tā sastāvā tādi džeza mūzikas pazinēji kā pianists Kristaps Vanadziņš, Edvīns Ozols (bass) un Rūdolfs Dankfelds (bungas). Laikam ejot ir mainījies gan mūziķu sastāvs, gan arī mūzikas virzieni, taču, kas pats galvenais, nemainīga ir palikusi K. Vanadziņa oriģinālmūzika. Trio uzstājies daudz un dažādos festivālos un koncertos gan Latvijā, gan ārpus tās ("Rīgas Ritmi", "Kaunas Jazz" festivālā Kauņā un Viļņā, koncerti Tallinā, Viljandē). 2009. gadā tika ierakstīts albums "The New Trio", kas aizceļojis arī uz Zviedrija mūzikas veikalu plauktiem. Šā gada maijā ir sagaidāms "Kristapa Vanadziņa Trio" otrais albums ar nosaukumu "Himalaj".
Mūzika, ko spēlē trio ir vairāku žanru sakausējums, ar harmoniskiem jauniem risinājumiem un ievirzēm.

Koncerta pirmajā daļā Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijas studenti uzstāsies kopā ar īpašajiem vakara viesiem, savukārt otrajā daļā uz skatuves būs iespēja kāpt ikvienam, turpinot to ar jam session.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, skatuve no plkst. 20:00
Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls