Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Labdarības projekts LabieDarbi.lv sadala "Gada Balvas" un atzīmē 2.gadu dzimšanas dienu

Article Image

3. maijā, ar sirsnīgu pasākumu Dailes teātrī, labdarības projekts LabieDarbi.lv atzīmēja savu divu gadu jubileju un sveica balsojuma konkursa uzvarētājus.

Jau otro gadu pēc kārtas, projekta dzimšanas dienas ietvaros, tika pasniegtas balvas septiņās nominācijās, tādējādi sveicot un pasakot "paldies" visiem tiem projektiem, kuri ir uzvarējuši LabieDarbi.lv 2. pastāvēšanas gada balsojumu konkursā. Tie ir projekti, kuri ir saistīti ar zinātni, mākslu, kultūru, sportu un izglītību un ar savu darbu un aizrautību ir paveikuši neticami daudz.

Šogad tika izvirzītas šādas nominācijas:

•Gada Cīnītājs- Jaunais motokrosists Tomass Šileika
Balvu pasniedza Aleksandra Kurusova

•Gada Tīrradnis- pirmais Latvijas moto frīstaileris Mārtiņš Aleksandrovičs
Balvu pasniedza Māris Olte

•Gada Kino Projekts- Ivara Blanka īsfilma "Latvijas skaistākā sieviete"
Balvu pasniedza Simona Kļaviņa

•Projekts "Mēs- izglītībai"
Balvu pasniedza e-klase.lv pārstāve Dita Blaua

•Gada Skatuves mākslinieks- Doma kora skolas Meiteņu koris
Balvu pasniedza Elita Mīlgrāve

•Gada Sportiskākais projekts- Futbola klubs Auda
Balvu pasniedza Reinis Ošenieks

•Gada Labākais Kaimiņš- Madonas ielu vingrotāju projekts "Iekustini Kvartālu"
Balvu pasniedza Anna Rozīte

Savas simpātiju balvas diviem izvēlētajiem projektiem dāvināja arī LabieDarbi.lv lieldraugi- īstermiņu kreditēšanas uzņēmums SMScredit.lv un portāls Draugiem.lv.

Novērtējot motoskioringa attīstību Latvijā, SMScredit.lv sveica motoskioringa komandu "Motoski". Savukārt atbalstot filmas "Izlaiduma gads" realizēšanu, portāls Draugiem.lv sveica jauno režisoru Andri Gauju.

Projekta LabieDarbi.lv komanda pateicas ikvienam atbalstītājam, kurš palīdzēja notikt šim pasākumam, kā arī visiem projektu pieteicējiem ,kuri ik dienu padara mūsu ikdienu labāku.

LabieDarbi.lv aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju nekautrēties iesniegt projektu, ko pavisam viegli, ātri un ērti var izdarīt projekta mājas lapā www.labiedarbi.lv. Katra ideja ir pelnījusi iespēju tapt realizētai, svarīga ir ticība sev, mērķtiecība un aizrautība pēc sasniegumiem!