Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Rīgas salsas festivāls 2012

Article Image

No 2012.gada 7. līdz 10. jūnijam Rīgu jau astoto gadu pēc kārtas iedvesmos salsas ritmi starptautiskā "Rīgas Salsas festivāla" laikā.
Rīgas Salsas festivāls ir pasākums, kas paredzēts ikvienam deju mīļotājam, kas jau ir pazīstams ar salsu vai tikai vēlas ar to iepazīties. Divu dienu laikā – sestdien, 9. jūnijā un svētdien, 10. jūnijā – notiks nodarbības dažādu vietējo un ārvalstu pasniedzēju vadībā dejotājiem ar atšķirīgiem sagatavotības līmeņiem.

Festivāla atklāšana notiks piektdien, 8. jūnijā, plkst. 22:00, Latviešu Biedrības namā (Merķeļa 13). Savukārt, Rīgas Salsas festivāla kulminācija ir šovu koncerts "Lidojums Salsas noskaņās", kas notiks sestdien, 9. jūnijā plkst. 22:00, turpāt Latviešu Biedrības namā (Merķeļa 13). Tad uz skatuves aptuveni pusotras stundas garā programmā varēs vērot pasaulē labāko salsas mākslinieku priekšnesumus, kas gatavoti speciāli Rīgas Salsas festivālam. Starp dejas māksliniekiem būs salsas virtuozi no Kubas, Lielbritānijas, Spānijas, Itālijas, Niderlandem, Francijas, Vācijas, Indijas, Polijas u.c. valstīm. Festivāla ietvaros katru vakaru līdz rītausmai notiks arī karstasinīgas dejas ārvalstu dīdžeju pavadībā.

Papildus informācija: www.RigaSalsaFestival.com