Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe 2012" nosauc pirmos māksliniekus

Article Image

Festivāls "Shine Cafe", kas Liepājas pludmalē norisināsies 27. un 28. jūlijā, nosauc pirmos trīs māksliniekus, kas uzstāsies uz galvenās skatuves.


DJ Meri - pazīstams kā house mūzikas mākslinieks, bet tas nav viss. Viņa saknes ir cieši saistītas ar techno un breakbeat, šobrīd viņš vairāk pievērsies intelligent techno kā Cylon. Tieši jaunībā muzikāli daudz ietekmējies no David Bowie, Pet Shop Boys, Massive Attack, Future Sound of London, LFO, Aphex Twin utt. Šobrīd DJ Meri lielā mērā strādā techno stilā un to var dzirdēt viņa jaunajos DJ setos.

R-Tem kā mūziķis un producents nepārtraukti meklē jaunas idejas, skaņu un interesantus cilvēkus sadarbībai. Viņš ir viens no nedaudzajiem jaunajiem Krievijas producentiem, kas daudz publicēts un labi zināms rietumos. Runājot par mūzikas producēšanu, viņš cieši sadarbojas ar John Graham, Ben Lost, Moussa Clark (aka Moose) un Two_Em, Anthony Ross, DJ Electric, Sergejs Pimenov. Zināms Krievijā, Ukrainā, Anglijā, Vācijā, ASV un pat tālajā Jaunzēlandē.
Papildus darbam studijā R-Tem ir dodas koncertturnejās kā DJ, piedāvājot Electro-tech-house un progressive priekšnesumus. R-Tem"a kā dīdžeja spēles stils izceļas ar nemainīgiem eksperimentiem ar skaņu, spilgtām stilu apstrādēm, no viņa vienmēr var sagaidīt pārsteigumus un spēcīgu enerģijas lādiņu.

Rossella - reāla tehno-feja, šobrīd dzīvo Romā. Jau daudzus gadus viņa ir rezidente labākos Itālijas galvaspilsētas klubos Goa un Brancaleone, kur spēlē tādas pasaules zvaigznes, kā Sven Fet, Loco Dice, Ellen Alien, Klod fon Strok, Set Troksler, Marsel Detmann un daži citi. Rossela bieži dodas koncertturnejās un ir veiksmīga tehno producente. Viņa cieši sadarbojas ar citiem talantīgiem tautiešiem, kas ir pazīstami aiz Itālijas robežām, piemēram, Dotstsi Donato un Claudio PRC, un viņas singli izdoti ar tādiem leibliem kā ELETTRONICA Romana, Cyclical Tracks un Aimersse.


Festivālā "Shine Cafe" muzikālus priekšnesumus sniegs vairākas Latvijas PROMO komandas ar savu skatuves koncepciju un īpašu programmu. Kopā uz 5 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeju no Itālijas, Krievijas, Gruzijas, Lietuvas un Latvijas.

Avots: Nikita Viderkers