Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Rīgā koncertēs Valērijs Meladze - 25.novembris 2012, Arēna Rīga

Article Image

Viens no šobrīd slavenākajiem un Krievijas estrādes mūzikas izpildītājiem Valērijs Meladze 25.novembrī viesosies hallē "Arēna Rīga". Koncertā būs iespējams noklausīties gan publikas iemīļotākās dziesmas, gan dziedātāja visjaunāko veikumu.
Dziedātāja slava un popularitāte turpinās gandrīz divu dekāžu garumā, un ar katru darbības gadu tā tikai pieaug. Valērija Meladzes izpildīto dziesmu vārdu un mūzikas autors, kā arī uzticamākais sadarbības partneris kopš muzikālās darbības pirmsākumiem ir viņa brālis Konstantīns – viens no ražīgākajiem un iecienītākajiem Krievijas komponistiem.
Arī Latvijas mūzikas cienītājiem tīk brāļu Meladžu daiļrade - par to liecina fakts, ka nebūt ne pirmoreiz Valērijs Meladze aicināts uzstāties pie mums, turklāt uz Rīgā un Jūrmalā notiekošajiem koncertiem biļetes vienmēr tiek strauji izpārdotas, un viņa Latvijas fani lūdz dziedātāju atgriezties vēlreiz un vēlreiz.
25.novembrī Valērijs Meladze atkal uzstāsies Rīgā, ļaujot skatītājiem izbaudīt viņa solo koncertu, tajā valdošo sirsnīgo atmosfēru un emocionāli piesātinātās dziesmas.