Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Līgo festivāls Vecpiebalgā 2024

Piedalies.lv - Līgo festivāls Vecpiebalgā 2024

Līgo Festivāls Vecpiebalgā 2024: Tradīcijas un Mūzika Pie Alauksta Ezera

Kad vasaras saulgrieži tuvojas, Vecpiebalga kļūst par kultūras un mūzikas sirdspukstu, aicinot uz grandiozāko Līgo festivālu Baltijā. No 2024. gada 22. līdz 24. jūnijam, pie Alauksta ezera krastmalas, norisināsies trīs dienu garš Līgo svinību maratons, kurš solās būt pilns ar dziesmām, deju un latviešu tradīcijām.

Līgošanas Sākums

Festivāls sāksies jau 22. jūnijā plkst. 21:00 ar ielīgošanas koncertu Alauksta estrādē, kur uzstāsies tautā iemīļoti mūziķi APVEDCEĻŠ un citi, tostarp dīdžeji, kas garantē enerģisku noskaņu visu vakaru. 23. jūnijā turpinājumā sekos vēl viens koncertvakars ar MAZAIS PRINCIS, Z-SCARS, ELĪNA GLUZUNOVA un dīdžeju uzstāšanos.

Lielais Ugunsrituāls

Tradicionālais Līgo festivāla moments - lielā ugunskura iekuršana un UGUNS rituāla šovs - notiks pusnaktī, radot neaizmirstamu pieredzi apmeklētājiem. Tiek aicināti visi līgotāji ņemt līdzi savas ģitāras un kopīgi dziedāt pie ugunskura.

Īpašs Notikums - Līgo Zāļu PLIKO Skrējiens

Pusnaktī notiks arī īpašs pasākums - Līgo zāļu PLIKO skrējiens, kas solās būt viens no festivāla aizraujošākajiem brīžiem.

Atpūta Pie Alauksta Ezera

Līgo dienā, 23. jūnijā, 2024, festivāla apmeklētāji varēs baudīt atpūtu pie Alauksta ezera, piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs, peldēs un laivu izbraucienos. Bērniem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas un putu ballīte.

Biļešu Informācija

Biļetes uz festivālu jau tagad ir pieejamas ar 40% atlaidi, nodrošinot ieeju abām festivāla dienām. Pilnās trīs dienu ieejas biļetes cena ir 30 eur, savukārt, ja vēlaties izmantot arī telšu pilsētiņas pakalpojumus, cena ir 45 eur. Detalizētāka informācija par biļešu cenām un programmām pieejama festivāla mājaslapā: https://ligovecpiebalga.lv.

Festivāla un Apmeklējuma Noteikumi

Festivāla laikā darbosies bāri un ēdināšanas zonas, kā arī būs ieviesti noteikumi par drošību un kārtību gan festivāla teritorijā, gan telšu pilsētiņā. Līgotājiem būs jāievēro noteikumi par alkohola patēriņu, drošību pie ūdens un uguns drošību.

Līgo festivāls Vecpiebalgā ir izcilā iespēja izbaudīt latviešu tradīcijas modernā gaisotnē, baudot mūziku, dabu un kopā būšanas prieku. Sagatavojiet savas Līgo vainagus un ģitāras, un dodieties uz Vecpiebalgu, lai piedzīvotu neaizmirstamus saulgriežus!