Jacob Collier (UK) & Take 6 (USA) - Tartu, 18.07.2024

Piedalies.lv - Jacob Collier (UK) & Take 6 (USA) - Tartu, 18.07.2024

Džeikobs Koljers un Take 6 koncerts Tartu

18. jūlijā plkst. 18:00 Tartu Laululavā notiks izcils muzikāls notikums, kurā piedalīsies britu multiinstrumentālists Džeikobs Koljers un amerikāņu vokālā grupa Take 6. Šis koncerts ir daļa no Eiropas Kultūras galvaspilsētas Tartu 2024 galvenās programmas.

Džeikobs Koljers, kurš pazīstams ar savu neparasto muzikālo talantu un spēju apvienot dažādus muzikālos žanrus, šajā koncertā piedāvās programmu, kas balstīsies uz solo klavierēm un Take 6 vokālajiem sniegumiem. Take 6 ir vēsturē visvairāk apbalvotā a cappella grupa, kuru Kvinsijs Džounss (Quincy Jones) nodēvējis par "planētas prasmīgākajiem vokālistiem".

Koncertā apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt dziesmas no Džeikoba plašā sadarbību klāsta, kurā ietilpst tādi mākslinieki kā Koldplejs (Coldplay), SZA, Stormzijs (Stormzy), Kehlani, kā arī daudzi citi. Viņa mūzika ir sajaukums no džeza, R&B, popmūzikas un gospel mūzikas elementiem, kas radīs neaizmirstamu akustisko un vizuālo pieredzi.

Biļetes uz šo koncertu ir pieejamas no 65 līdz 155 eiro, un tās var iegādāties Bilesu Servisa mājaslapā. Šis notikums noteikti piedāvās kaut ko īpašu ikvienam mūzikas cienītājam, piedāvājot iespēju piedzīvot mūziku, kas šķērso kultūras robežas un apvieno dažādus muzikālos stilos.