Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Olegs Kenzovs, Daugavpils - 10.augusts

Piedalies.lv - Olegs Kenzovs, Daugavpils - 10.augusts

Koncerta Apraksts

Olega Kenzova koncerts Daugavpilī piedāvā unikālu muzikālu pieredzi, kas notiks 2024. gada 10. augustā. Šis notikums apvieno mūziku un dabas skaistumu, un norisināsies Stropu Vilnis Chill and Grill kempingā. Koncerts sāksies plkst. 19:00, bet galvenā uzstāšanās paredzēta plkst. 21:30.

Biļetes

Biļetes cena svārstās no 15.00 līdz 60.00 eiro, atkarībā no sēdvietas izvēles. Pirmās 300 biļetes tiek piedāvātas par īpašu cenu, sniedzot iespēju izbaudīt šo notikumu par izdevīgākiem nosacījumiem. VIP biļetes īpašniekiem tiks piedāvāta iespēja iekļūt pasākumā bez rindas, kā arī baudīt welcome drink un komfortablas sēdvietas ar skatu uz skatuvi.

Papildus informācija

Oleg Kenzov, pazīstams ar savām enerģiskajām dziesmām un aizraujošām performancēm, un piedāvās plašu hītu klāstu. Koncertā skanēs populārās dziesmas kā "По каифу" un "РакетаБомбаПетарда". Šis vakars sola būt pilns ar emocijām, hitiem un spilgtām atmiņām, kas paliks prātā ilgi pēc pasākuma.

Pasākumā piedalīsies arī grupa "Loud Fish", kas iesildīs auditoriju no plkst. 19:30. 

Koncerta norises vieta, Stropu Vilnis Chill and Grill kempings, ir īpaši izvēlēta, lai apmeklētāji varētu izbaudīt ne tikai muzikālo, bet arī dabas sniegto atmosfēru.

Koncerta apmeklētāji tiek aicināti dalīties savā pieredzē sociālajos tīklos, izmantojot Facebook un Draugiem.lv platformas, lai vēl vairāk veicinātu kopienas sajūtu un dalīšanos ar pozitīvām emocijām.