Mūza Rubackīte (klavieres) un Dmitrijs Mahtins (vijole)

Piedalies.lv - Mūza Rubackīte (klavieres) un Dmitrijs Mahtins (vijole)

Koncerts

"Mūza Rubackīte (klavieres) un Dmitrijs Mahtins (vijole)" ir izcils muzikāls notikums, kas notiks 2024. gada 10. jūlijā Melngalvju namā. Šis koncerts piedāvās unikālu iespēju dzirdēt divus no spilgtākajiem mūzikas pasaules talantiem, kas apvienojuši spēkus, lai sniegtu neaizmirstamu muzikālo pieredzi.

Mākslinieki

Mūza Rubackīte

Mūza Rubackīte ir atzīta klaviermeistare un ir saņēmusi daudzus augstus apbalvojumus, tostarp Le Grand Maitre Français goda titulu un ir Lietuvas Goda Leģiona ordeņa kavaliere. Rubackīte savu karjeru aizsāka septiņu gadu vecumā un ir Maskavas konservatorijas absolvente.

Dmitrijs Mahtins

Dmitrijs Mahtins ir virtuozais vijolnieks no Nīderlandes, pazīstams kā Filipa Hiršhorna audzēknis un Paganīni konkursa laureāts. Viņa muzikālā ceļojuma sākums meklējams Ļeņingradā, un viņa mākslinieciskās izpausmes ir augsti novērtētas visā pasaulē.

Koncerta Programma

Koncerts piedāvās plašu muzikālo repertuāru, kas ietvers Belle Époque laikmeta skaņdarbus. Apvienojot klavieres un vijoli, šis pasākums sola būt emocionāli piesātināts un muzikāli bagātīgs.

Biļetes

Biļetes uz šo koncertu var iegādāties tiešsaistē, un to cenas svārstās no 20.00 līdz 50.00 eiro. Tās ir pieejamas sākot no ekonomiskām līdz ekskluzīvām sēdvietām, nodrošinot dažādas iespējas apmeklētāju vajadzībām.

Apmeklētāji tiek aicināti iepazīt šo retu iespēju piedzīvot divu mākslinieku sinerģiju, kas apvienojuši savas prasmes, lai radītu neaizmirstamu muzikālo pieredzi.