Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Irakli koncerts - First Club, 2.augusts, Rīga

Piedalies.lv - Irakli koncerts - First Club, 2.augusts, Rīga

Pasākums

Irakli Pircxalava, pazīstams vienkārši kā Irakli, sniegs savu gaidīto koncertu First Club naktsklubā Rīgā. Pasākums notiks 2024. gada 2. augustā, sākot no plkst. 23:00 vakarā līdz 6:00 no rīta.

Mākslinieks

Irakli ir plaši pazīstams ar savu dalību dažādos TV šovos, piemēram, "Zvaigžņu Fabrika 3", "Ostrova", "Dejo ar zvaigzni", un "Viens pret vienu". Viņa populārie hiti, piemēram, "Vova-chuma", "London-Parīze", "Laiks", un "Tā nemēdz būt" ir ilgstoši atrodamas radio staciju topu augšgalā un ieguvušas mīlestību no plaša klausītāju loka. Irakli ir trīskārtējs Zelta gramofona balvas ieguvējs.

Biļešu Informācija

Biļešu cena uz šo nakts pasākumu ir noteikta 11.00 EUR. Biļetes var iegādāties tiešsaistē, kas nodrošina ērtu piekļuvi pasākuma apmeklējumam bez nepieciešamības stāvēt rindās pie kases.

Papildus Informācija

Naktsklubs First Club ir pazīstams ar savu izcilo skaņas sistēmu un mūsdienīgo interjeru, kas padara to par ideālu vietu dzīvās mūzikas baudīšanai. Apmeklētāji var sagaidīt enerģisku atmosfēru, kas papildināta ar augstas kvalitātes apkalpošanu un plašu dzērienu klāstu.