Kankuna izrāde, 25.oktobris

Piedalies.lv - Kankuna izrāde, 25.oktobris

Izrāde "Kankuna" Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī

Par Izrādi

Izrāde "Kankuna" notiks 25. oktobrī 2024. gadā plkst. 19:00 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, Lielajā Zālē. Biļešu cenas ir no 12,75 līdz 35,00 eiro.

Autors un Radošā Komanda

Lugas autors ir Žordi Galserāns, tulkojumu veicis Vladimirs Podguskovs, režisors ir Sergejs Golomazovs, un scenogrāfs - Mihails Kramenko.

Par Kankunu

Kankuna ir viena no populārākajām kūrorta vietām pasaulē, taču pagājušā gadsimta 70. gados tā bija tikai zvejnieku ciemats. Vēsturnieki uzskata, ka pilsētas nosaukums cēlies no vārda Kancan, kas maiju valodā nozīmē "čūskas tronis" vai "maģiskā čūska".

Izrādes Sižets

Izrāde vēsta par diviem laulātiem pāriem - Reme un Visente, Laura un Pablo - kas plāno baudīt pelnītu atvaļinājumu Kankunā. Viņi ir pazīstami veselu mūžību, labi saprotas un katru gadu kopā ceļo. Tomēr sentimentāls tosts un Remes nejauša atzīšanās noved pie neparedzētiem notikumiem.


"Kankuna" ir asa, spilgta un spēcīga luga, pilna ar dzēlīgu humoru un neērtiem novērojumiem par cilvēka dabu. Žordi Galserāns ir uzticīgs sev, piedāvājot skatītājiem emocionāli spēcīgu pieredzi.

Papildu Informācija

Biļetes ir pieejamas Bilesuserviss.lv mājaslapā.