Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Puķes Aldžernonam - Teātra izrāde, Jūrmala

Piedalies.lv - Puķes Aldžernonam - Teātra izrāde, Jūrmala

"Puķes Aldžernonam" ir teātra izrāde, kas balstīta uz Daniela Kīza romānu, kas pirmo reizi publicēts 1959. gadā un saņēmis Hugo balvu. Izrāde notiks Angāra koncertzālē, Jūrmalā, 2024. gada 21. augustā plkst. 20:00. Stāsts seko Čārlija Gordona un laboratorijas peles Aldžernona dzīves gaitām, kur abiem pēc eksperimentālās operācijas ievērojami pieaug intelektuālās spējas.

Izrādes Tēma un Nozīme

Izrāde sniedz ieskatu cilvēka intelekta un emocionālo pārdzīvojumu sarežģītajās attiecībās, atspoguļojot dziļi humānus un sāpīgus jautājumus par intelekta un laimes saistību. Izrāde apskata, kā Čārlijs un Aldžernons cieš no pēkšņas gudrības iegūšanas un tās neizbēgamās zaudēšanas, kas atspoguļo stāsta ironiju un vienlaikus traģēdiju.

Biļešu Informācija

Biļetes uz šo emocionāli piesātināto izrādi ir pieejamas par ļoti pieejamu cenu – tikai 5.00 EUR. Ņemot vērā stāsta popularitāti un izrādes dziļumu, ieteicams biļetes iegādāties iepriekš.

Mākslinieku Sniegums

Edgars Polis atveido Čārlija Gordona lomu, kamēr režisors Imants Jaunzems ir veidojis izrādes vizuālo noformējumu. Abu profesionālā pieeja nodrošina, ka stāsts tiek atainots ar nepieciešamo smalkjūtību un dramatiskumu.


Puķes Aldžernonam ir lieliska izrāde, kas rosina skatītājus pārdomāt cilvēka prāta robežas un emocionālo dzīvi. Tā piedāvā ne tikai izklaidi, bet arī iespēju dziļāk izprast cilvēka būtību un tā sarežģītību.