Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Branford Marsalis un Latvian Radio Big Band koncerts - Palladium, 9.novembris

Piedalies.lv - Branford Marsalis un Latvian Radio Big Band koncerts - Palladium, 9.novembris

9. novembrī 2024. gadā plkst. 20:00, Palladium Rīga būs īpaša iespēja baudīt izcilu koncertu, kurā uzstāsies trīskārtējs Grammy balvas ieguvējs Branford Marsalis kopā ar Latvijas Radio bigbendu. Šis koncerts iezīmē jauna mūzikas festivāla Pink Noise Riga atklāšanu, solot neaizmirstamu muzikālu pieredzi.

Par Branford Marsalis

Branford Marsalis ir viens no pasaules atzītākajiem džeza instrumentālistiem, klasiskās mūzikas solistiem un komponistiem. Viņš ir pazīstams ar savu darbu gan džeza kvartetā Branford Marsalis Quartet, gan kopā ar tādiem džeza dižgariem kā Klārks Terijs, Ārts Bleikijs un brāli Vintons Marsalis. Marsalis ir muzicējis kopā ar Diziju Gilespiju, Mailsu Deivisu, Soniju Rolinsu un Hērbiju Henkoku, kā arī piedalījies popmūzikas un roka projektos ar Stingu un Grateful Dead.

Koncerts

Šis koncerts būs īpaša sadarbība starp Branford Marsalis un Latvijas Radio bigbendu, piesakot jaunu galvaspilsētas mūzikas festivālu Pink Noise Riga. Lai gan šis būs pirmais festivāla koncerts, nākamās vasaras laikā tiks izziņoti vēl vairāki mākslinieki, kas uzstāsies 2025. gada vasarā. Biļetes uz nākamajiem festivāla koncertiem būs pieejamas jau novembrī.

Biļešu Informācija

Biļetes uz koncertu var iegādāties BilesuServiss.lv mājaslapā par cenu 49.00 eiro. Neaizmirstiet iegādāties biļetes laicīgi, lai nepalaistu garām šo unikālo iespēju redzēt izcilo Branford Marsalis un Latvijas Radio bigbendu dzīvajā izpildījumā.

Norises Vieta un Laiks

Koncerts notiks Palladium Rīga, kas ir pazīstama ar savu lielisko akustiku un atmosfēru. Pasākums sāksies 2024. gada 9. novembrī plkst. 20:00, nodrošinot lielisku vakaru ar kvalitatīvu mūziku un izcilu izpildījumu.

Nāciet un piedzīvojiet neaizmirstamu vakaru ar Branford Marsalis un Latvijas Radio bigbendu Rīgā!