Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Metallica un Symphony koncerts - Dzintaru koncertzāle, 8.augusts

Piedalies.lv - Metallica un Symphony koncerts - Dzintaru koncertzāle, 8.augusts

8. augustā plkst. 19:30 Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, notiks unikāls koncerts "Metallica & Symphony by Scream Inc.", kurā būs iespējams baudīt leģendārās grupas Metallica mūziku kopā ar simfonisko orķestri.

Koncerta Apraksts

Šis koncerts piedāvā neaizmirstamu iespēju dzirdēt Metallica slavenos hitus, ko pavada simfoniskais orķestris. Šī unikālā kombinācija radīs mistisku atmosfēru, sapludinot klasiku un modernismu vienā izcilā koncertā. Koncertā būs dzirdami hiti no slavenā 1999. gada S&M albuma, kas tika ierakstīts kopā ar Sanfrancisko simfonisko orķestri.

Par Metallica

Metallica ir leģendāra grupa, kas jau vairāk nekā 30 gadus ir mūzikas pasaules virsotnē. Viņu ikoniskais 1991. gada "Black Album" ir kļuvusi par rokmūzikas klasiku. Grupa ir uzstājusies visā pasaulē, iekļauta Rock and Roll Slavas zālē, un saņēmusi vairākas prestižas balvas.

Par Scream Inc.

SCREAM INC. ir atzīts kā viens no labākajiem Metallica tribūtbandom pasaulē. Grupa ir guvusi panākumus un cieņu gan Metallica fanu, gan roka cienītāju vidū. Kopš 2008. gada kolektīvs ir sniedzis vairāk nekā 1000 izpārdotu koncertu dažādās valstīs, pierādot savu profesionalitāti un enerģiju.

Biļešu Informācija

Biļetes uz koncertu var iegādāties par cenām no 16.27 līdz 75.93 EUR. Tās ir pieejamas tiešsaistē un garantē neaizmirstamu vakaru kopā ar vienu no pasaules labākajiem Metallica tribūtbandiem un simfonisko orķestri.

Nepalaidiet garām šo unikālo notikumu, kas sola būt viena no spilgtākajām muzikālajām pieredzēm šovasar.