Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Pink Floyd šovs Brit Floyd - Palladium Rīga, 21.augusts

Piedalies.lv - Pink Floyd šovs Brit Floyd - Palladium Rīga, 21.augusts

21. septembrī plkst. 20:00 koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies pasaulē labākais Pink Floyd šovs Brit Floyd. Grupa atgriežas uz skatuves 2024. gadā ar savu līdz šim lielāko un iespaidīgāko koncertprogrammu "P·U·L·S·E", lai svinētu Pink Floyd leģendāro "Division Bell" turneju ar satriecošu lāzeru un gaismas šovu.

Koncerta Programma

Šovs, kas ilgst divarpus stundas, ietver klasiskās dziesmas no Pink Floyd ikoniskajiem albumiem, tostarp "Dark Side of the Moon", "The Wall", "Wish You Were Here", "Animals", "The Division Bell", "Meddle" un citiem. 1994. gada "Division Bell Tour" bija ienesīgākā Pink Floyd turneja rokmūzikas vēsturē, piesaistot vairāk nekā 5 miljonus cilvēku 68 pilsētās.

Mūziķi un Šovs

Uz skatuves kāps mūziķu grupa, kuru klausītāji ir iemīlējuši un cienījuši visā pasaulē. Tajā piedalās ilggadējais ģitārists un vokālists, muzikālais direktors Damian Darlington, kurš savas karjeras laikā ir uzstājies vairāk nekā 2500 koncertos ar Pink Floyd mūziku. Grupā piedalās arī Ian Cattell, Edo Scordo, "Canadian Idol" uzvarētāja Eva Avila un citi pieredzējuši mūziķi.

Grupas Vēsture un Panākumi

Kopš Brit Floyd dibināšanas Liverpūlē, Anglijā 2011. gadā, grupa ir uzstājusies vairāk nekā 1000 koncertos visā pasaulē, izpārdodot koncerttūres Eiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Āzijā un Tuvajos Austrumos. Brit Floyd šovs ir kļuvis par īstu fenomenu, kas tiek plaši uzskatīts par pasaules lielāko rokmūzikas pieredzi un autentiskāko veidu, kā īstiem Pink Floyd faniem izbaudīt leģendārās rokgrupas oriģinālšova burvību.

Biļešu Informācija

Biļetes uz koncertu ir pieejamas "Biļešu Serviss" tīklā par cenām no 45.00 līdz 114.00 EUR. Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot neaizmirstamu muzikālu vakaru ar Brit Floyd koncertzālē Palladium Rīga 21. septembrī.