Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


The Bad Tones koncerts - MDarbnīca, 23.augusts

Piedalies.lv - The Bad Tones koncerts - MDarbnīca, 23.augusts

The Bad Tones grupa aicina visus mūzikas mīļotājus uz koncertu, kas norisināsies 23. augustā plkst. 20:00 MDarbnīcā. Šis pasākums piedāvās neaizmirstamu vakaru ar elektriskās ģitāras skaņām, sintezatoriem, un dzīvajām bungām, radot patiesu vasaras noslēguma atmosfēru.

Mākslinieki

The Bad Tones ir grupa, kas sastāv no četriem talantīgiem mūziķiem:

  • Kalvis Sležis-Zaļkalns - bungas
  • Rūdolfs Ozols - ģitāra
  • Alberts Levics - basģitāra
  • Edvards Broders - ģitāra

Grupa ir pazīstama ar savu spēju sajaukt žanrus, piešķirot katram savam sniegumam unikālu un atmiņā paliekošu skanējumu.

Koncerta Atmosfēra

Pasākums notiks MDarbnīcas terasē, kur vasaras vakara gaisotne tiks papildināta ar grupas enerģisko sniegumu. Pēc koncerta muzikālo atmosfēru turpinās uzturēt DJ Matīss Tazans, nodrošinot, ka vakars turpināsies vēl ilgi pēc galvenās uzstāšanās beigām.

Papildus Informācija

Biļešu cena ir 15 EUR. Apmeklētājiem jāņem vērā, ka biļete negarantē sēdvietu, tāpēc lai nodrošinātu labāko pieredzi, ieteicams ierasties agrāk. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc laicīga ierašanās ir būtiska.

Papildus informācija un biļešu iegāde pieejama MDarbnīcas mājaslapā. Šis koncerts solās būt lielisks vasaras noslēguma pasākums, kurā varēs baudīt kvalitatīvu dzīvās mūzikas izpildījumu un brīnišķīgu atmosfēru.