Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Festivāls Artissimo, New York Voices - Jūrmala, 11.augusts

Piedalies.lv - Festivāls Artissimo, New York Voices - Jūrmala, 11.augusts

Pasākuma apraksts

Svētdien, 2024. gada 11. augustā, plkst. 19:00 Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, norisināsies Artissimo festivāla atklāšanas koncerts. Šo notikumu vēlas apmeklēt ikviens mūzikas cienītājs, jo pirmoreiz Latvijā uzstāsies leģendārā grupa New York Voices (ASV).

New York Voices - leģendārie mākslinieki

New York Voices ir vokālais ansamblis, kurš izceļas ar izcilu muzikālo izpildījumu un neatkārtojamu vokālo harmoniju. Ansamblis ir guvis vairākus Grammy apbalvojumus un viņu diskogrāfijā ir atrodami zelta albumi. Tas viss ir tikai neliela daļa no viņu sasniegumiem.

Iedvesmas avoti un draugi

New York Voices tiek dēvēti par vienu no profesionālākajām vokālajām grupām, un viņu draugu un cienītāju pulkā ir slavenības kā The Manhattan Transfer, De Phazz, Take 6 un Latvijā ļoti iemīļotā The Real Group.

Lieliskas mūzikas vakars Jums garantē mūzikas baudījumu augstākajā līmenī, tāpēc ir vērts šo notikumu ierakstīt savā kalendārā jau tagad!

Biļešu iegāde un informācija

Biļetes uz Artissimo festivāla atklāšanas koncertu ar New York Voices var iegādāties Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā. Biļešu cena ir no 20.00 līdz 100.00 eiro.

Izbaudiet unikālu koncertu ar izcilajiem New York Voices un piedzīvojiet nepārspējamu mūzikas kvalitāti un emocijas!