Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Annika Ausmane @M/Darbnīca – Rīga, 31.jūlijs

Piedalies.lv - Annika Ausmane @M/Darbnīca – Rīga, 31.jūlijs

Burvīgs Koncertvakars ar Anniku Ausmani

Pēc divu gadu prombūtnes mājup Rīgā atgriezusies brīnišķīgā dziedātāja un dziesmu autore Annika Ausmane. Mēs ar lielu prieku jūs aicinām uz viņas īpašo koncertu M/Darbnīcā 31. jūlijā plkst. 20:00. Šajā vakarā Annika, kopā ar talantīgajiem mūziķiem Dāvi Grīnhofu un Karlīnu Priedēnu, atvērs savu sirdi un dvēseli, sniedzot neaizmirstamu muzikālu piedzīvojumu.

Savā atzinumā Jānis Šipkēvics saka: “...tā ir pilnīgi nereāla balss un personība, kura šķiet, nolaidusies no Marsa.” Annika pavisam nesen iesildīja Shipsea “Lielās cerības” albuma atklāšanas svinības Stricka Villā un piedalījās abos viņa koncertos 6. un 7. jūnijā.

Ceļojums Pa Pasauli Ar Mūziku

Annika pati stāsta par savu ceļojumu: “Esmu izceļojusies pasaules savvaļās. Šajā laika posmā notvēru savas oriģinālkompozīcijas, savu skanējumu un vēstījumu. Tiktiešām pirmo reizi dzīvē es dziedu ar un par īstumu! Viss ir vienkārši. Esmu atvērusies jums. Jūsu ausīm, acīm un jūsmām. Savām ar. Balss, skaņa un vibrācija manī harmonizē iekšējo un ārējo pasauli.”

Koncertā Annika izpildīs savas mīļākās dziesmas, kā arī pāris latviešu un citu tautu iedvesmojošas melodijas.

Sastāvs:
Annika Ausmane: balss, ģitāra
Dāvis Grīnhofs: bungas, piebalsis
Karlīna Priedēna: flauta, piebalsis

Papildus Informācija

Datums: 31. jūlijs
Laiks: 20:00

Vēlamies atgādināt, ka vietu skaits ir ierobežots. Biļete negarantē sēdvietu, tādēļ aicinām ierasties savlaicīgi, lai nodrošinātu sev vietu un pilnvērtīgi izbaudītu vakaru.

Biļetes cena: 10€

Nepalaidiet garām iespēju izbaudīt neaizmirstamu vakaru ar Annika Ausmane un viņas brīnišķīgajiem mūziķiem M/Darbnīcā!