Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ozols un Prusax koncerts - Kuldīga, 10.augusts

Piedalies.lv - Ozols un Prusax koncerts - Kuldīga, 10.augusts

Ar prieku paziņojam, ka 10. augustā Duna Brewery pagalms Kuldīgā pārvērtīsies par hiphopa mūzikas epicentru. Uzstāsies vieni no Latvijas pazīstamākajiem hiphopa māksliniekiem - Ozols un Prusax, aicinot Jūs uz neaizmirstamu vakaru Duna Brewery pagalmā.

Programma

Pasākuma ilgums būs no 20:00 līdz 2:00, ar ieeju no 19:00. Pirmais priekšnesums sāksies 20:00, un vakara laikā uzstāsies divi spilgti reperi:

  • DJ PM2AM - ritmiem iesildīs visu pasākumu no 21:00.
  • Prusax - uz skatuves kāps 22:00.
  • Ozols - priekšnesums sāksies 23:00.

Pēc koncertiem notiks afterparty līdz 2:00 ar DJ AM TO PM enerģiskajiem ritmiem.

Mākslinieki

Ozols (Ģirts Rozentāls), Latvijas hiphopa pamatlicējs, ir uzsācis savu muzikālo karjeru jau 1996. gadā. Viņa albumi, tostarp "Cieņa un mīlestība" un "Neatkarība", guva lielu atzinību klausītāju vidū, saņēma Zelta diska statusu un vairākas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas. Pēc pauzes 2015. gadā Ozols atgriezās mūzikā ar albūmu “Atpakaļ nākotnē”, turpinot priecēt klausītājus.

Prusax ir spožs jaunas paaudzes reperis, kas 2017. gadā debitēja ar singlu "Xvizits". Plašāk pazīstams kā apvienības "New Wavy" dalībnieks, viņš kļuva ļoti populārs ar hitiem kā "Sporta stundas" un “Repa Spēles Terorists”. Prusax debijas albums "A+" tika nominēts Mūzikas gada balvas “Zelta mikrofona” kategorijās “Gada Hip-Hop albums” un “Gada debija”.

Papildu Informācija

Vieta un Laiks:

  • Duna Brewery pagalms, Kaļķu iela 14, Kuldīga.
  • Pasākums notiks 10. augustā, ar aktivitātēm sākot no 19:00.

Biļetes un Cenas:

  • Biļešu cenas sākot no 20 EUR. Pirmās 100 biļetes ietver vienu dzērienu (limonāde vai alus pēc izvēles).
  • Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja koncertā tikai vecāku pavadībā.

Ēdienu un Dzērienu Piedāvājums: Visa vakara garumā par gardiem dzērieniem un maltīti rūpēsies Duna Brewery un restorāns Kopa.

Pasākums solās būt neaizmirstams, pilns ar enerģiju un pozitīvām emocijām, tāpēc noteikti nepalaidiet garām šo iespēju pavadīt lielisku vakaru ar Ozolu, Prusax un DJ AM TO PM muzikālo pavadījumu!