Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Vestards Šimkus un Kristīne Botros - Konsentio - Tukums, 2.augusts

Piedalies.lv - Vestards Šimkus un Kristīne Botros - Konsentio - Tukums, 2.augusts

Satriecošs duets Tukuma kultūras nama pasākumā

Piekdienas vakarā, 2024. gada 2. augustā, plkst. 19:00 Tukuma pilsētas kultūras nams būs iecienīta mūzikas entuziastu pulcēšanās vieta, jo izcilais pianists un komponists Vestards Šimkus un Zviedrijā dzīvojošā mūzikas producente un dziedātāja Kristīne Botros uzstāsies ar unikālu koncertu "Konsentio".

Inovatīvs muzikālais ceļojums

Vestards Šimkus un Kristīne Botros ir radījuši sešus skaņdarbus, kas gaumīgi savieno klasiskās, popa un elektroniskās mūzikas elementus. Viņu sadarbības projekts "Konsentio" piedzīvoja savu pirmatskaņojumu 2023. gada maijā Stokholmā, kur tas saņēma augstu atzinību no publikas. Projekts tika apbalvots ar JM International balvu kā inovatīvākais projekts klasiskajā mūzikā.

Biļešu iegāde

Biļešu cenas sākas no 10 €. Tomēr ir pieejamas dažādas atlaides:

  • Bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja ir bez maksas.
  • Pensionāriem, studentiem un personām ar invaliditāti biļetes maksā tikai 50% no pilnas cenas, uzrādot derīgu apliecību pie ieejas pasākumā.
  • 3+ kartes īpašniekiem un bērniem līdz 17 gadu vecumam ir pieejamas speciālas atlaides uzrādot vecumu apliecinošu dokumentu.

Prakstiskai padomi

Pasākums notiks Tukku Magi teritorijā, Pasta ielā 26, Tukumā. Ērtībai pasākuma apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi savus krēslus vai pledus, lai varētu baudīt koncertu patīkamā un relaksētā atmosfērā.


Šis koncerts solās būt izcils pasākums visiem, kas mīl klasisko un mūsdienu mūziku. Sagatavojieties neaizmirstamam muzikālam ceļojumam kopā ar Vestardu Šimkusu un Kristīni Botros. Nepalaidiet garām šo iespēju!