Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ozols koncerts - Sigulda, 31. augusts

Piedalies.lv - Ozols koncerts - Sigulda, 31. augusts

Neaizmirstams vakars Siguldas pils paviljonā

Šī gada 31. augustā Sigulda kļūs par muzikālo svētību vietu, jo paviljona 6. sezonas noslēgumā norisināsies neaizmirstams Ozola koncerts. Pasākuma sākums plānots plkst. 20:00, kad uzmundrinošu vasaras atmosfēru nodrošinās DJ un Cafè Pils dārzs. Koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00.

Biļetes un atlaides

Biļetes cena ir 10,00 EUR. Taču Siguldas ID karšu īpašniekiem ir lieliska iespēja saņemt 20% atlaidi, iegādājoties biļeti iepriekšpārdošanā. Daudzbērnu ģimenēm biļetes pieejamas ar 40% atlaidi. Biļetes var iegādāties visās "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās un stundu pirms koncerta pie ieejas Siguldas pils kvartālā.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas. Jāņem vērā, ka pasākuma dienā atlaides netiek piemērotas, un biļetes cena ir 10,00 EUR.

Pasākuma norises vieta

Pasākums norisināsies Siguldas pils paviljonā ar adresi Pils iela 16, Sigulda. Tā būs lieliska iespēja baudīt izcilu mūziku gleznainā vidē ar ģimeni un draugiem.

Papildus informācija

Īpašu atmosfēru vakarā papildinās dj sets un Cafè Pils dārzs, kas piedāvās muzikālus ritmus gan pirms koncerta, gan pēc tā. Tas garantēs, ka visa vakara garumā varēsiet baudīt izcilu mūziku un atpūtu labā kompānijā.