Loboda koncerts Dzintaru koncertzālē - Jūrmala, 31.jūlijs

Piedalies.lv - Loboda koncerts Dzintaru koncertzālē - Jūrmala, 31.jūlijs

Jubilejas koncerts leģendārajā Dzintaru koncertzālē

  1. jūlijā leģendārā Dzintaru koncertzāle Jūrmalā uzņems populāro ukraiņu dziedātāju Lobodu ar savu jubilejas koncertu. Šī uzstāšanās būs īpaša, jo tā atzīmēs Lobodas 20 gadu skatuves karjeru.

Unikāls šovs par godu 20 karjeras gadiem

Dziedātājas jubilejas koncertā tiks apvienots viss lobodas radošais veikums – sākot ar pirmajiem skaņdarbiem un beidzot ar starptautiskiem hitiem, kas kļuva par skaņu celiņu miljoniem cilvēku dzīvēs. Ekskluzīvais šovs sola būt neaizmirstams vakars, kurā nu būs iespējams redzēt un dzirdēt visvairāk iemīļotās dziesmas tieši no pašas mākslinieces.

Lobodas jubilejas pasaules turneja sākās marta beigās, aptverot koncertus tālākajās pasaules malās – Jaunzēlandē, Austrālijā un ASV. Pārsteidzoši, bet lomodas šovs pavisam drīz būs pieejams arī faniem no Polijas, Čehijas, Austrijas, Spānijas, Moldovas un Kazahstānas. Un, protams, Latvijas skatītājiem būs unikāla iespēja baudīt šovu Jūrmalā.

Biļešu cenas

Biļetes uz koncertu ir ļoti pieprasītas, tāpēc tās iegādāties jāsāk jau laicīgi. Biļešu cenas svārstās no 46.91 eiro līdz pat 1042.40 eiro, atkarībā no izvēlētā vietas veida.

Jūrmala gatavojas sagaidīt pasākumu, kas ne tikai izklaidēs, bet arī aizkustinās lobodu fanu sirdis. Nepalaidiet garām šo īpašo vakaru, kad Dzintaru koncertzāle būs piepildīta ar dziedātājas vismīļākajām dziesmām un enerģiju.