Ivo Fomins ar grupu - Jūrkalne, 8.augusts

Piedalies.lv - Ivo Fomins ar grupu - Jūrkalne, 8.augusts

Jaunā dabas koncertzāle Ugunspļavā

Jūrkalne ir vieta, kur šovasar notiks izcils kultūras notikums – tautā cienītais mākslinieks Ivo Fomins ar savu grupu uzstāsies 8. augustā plkst. 20:00 dabas koncertzālē Ugunspļavā. Šis būs māksliniekam otrais brīvdabas koncerts šajā unikālajā vietā, kas jau ir izpelnījusies lielu ievērību.

Unikāla ar savu koncepciju, koncertzāle tiks būvēta no siena ruļļiem. Kurzemē šāds komplekss ir pirmreizējs, piedāvājot plašu pielietojumu – sākot ar koncertiem un ballēm, beidzot ar citiem pasākumiem. Siena ruļļu sienas veidos blīvu barjeru, kas sargās no jūras vējiem, nodrošinot ērtu un patīkamu atmosfēru māksliniekiem un apmeklētājiem. Skatuve, apskaņošana, apgaismojums un sēdvietas tiks profesionāli sakārtoti, lai nodrošinātu vislabāko pieredzi.

Jaunā programma "Mans ceļš"

Koncerta laikā skanēs jaunā koncerta programma "Mans ceļš", kas pirmo reizi tika izpildīta šī gada martā Liepājā. Arī Jūrkalnes dabas koncertzālē izskanēs populārākās Ivo Fomina un Guntara Rača kompozīcijas, kā arī citas jaunākās, tautā mīlētākās dziesmas. Roberts Dinters spēlēs ģitāru, Ēriks Hanzovskis bungas un Kristaps Eihvalds ģitāru, padarot koncertu īpaši skanīgu un emocionāli bagātu.

Ivo Fomins saka: "Tuvāk dabai un saviem klausītājiem - vienkāršība un mīlestība pret savu klausītāju."

Īpaša atpūtas vieta ģimenēm – bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) saskaņā ar noteikumiem ieeja ir bezmaksas. Šis ir lielisks veids, kā pavadīt vakaru kopā ar ģimeni, baudot Latvijas kultūru un dabu.

Naktsmītnes un vietējo tirgotāju piedāvājumi

Lielisks papildinājums koncertam ir iespēja palikt tuvākajās naktsmītnēs, piemēram, Brīvdienu mājā “Avoti” vai viesu namā “Raganas slota”. Tāpat būs pieejama virkne vietējo tirgotāju piedāvājumu, ļaujot apmeklētājiem pilnībā izbaudīt koncertu un brīvdabas burvību.

Biļešu iegāde

Biļešu cenas sākas no 25 €. Lai gan vietu skaits ir ierobežots, vēl ir iespēja iegādāties biļetes un pievienoties šim neaizmirstamam pasākumam.

Nepalaidiet garām iespēju būt daļai no šī īpašā notikuma Jūrkalnē un baudīt izcilo Ivo Fomina koncertu unikālajā dabas koncertzālē!