Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Summer Sound festivāls 2024 - Liepāja, 2.augusts

Piedalies.lv - Summer Sound festivāls 2024 - Liepāja, 2.augusts

Summer Sound 2024 pludmales festivāls - Grandiozākais visā Baltijā

  1. gada 2. un 3. augustā Liepājas skaistajā pludmalē jau divpadsmito reizi norisināsies festivāls "Summer Sound 2024". Jau vairāk nekā desmit gadus Liepājas pludmalē notiekošais festivāls "Summer Sound" ir kļuvis par nozīmīgāko un grandiozāko festivālu Baltijas valstīs.

Festivāla programma

  1. un 3. augustā Liepājā uz četrām skatuvēm būs iespēja vērot vairāk nekā 50 mūziķu uzstāšanās. Šogad uz skatuves kāps tādi ievērojami mākslinieki kā vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets Ofenbach un somu sensācija Käärijä. Papildu starptautiskajām zvaigznēm festivālā piedalīsies arī pazīstamie pašmāju mākslinieki, tostarp ballīšu partizāni Bermudu divstūris, repa apvienība Kreisais krasts, pašpasludinātā repa supergrupa Singapūras Satīns, alternatīvā rokgrupa Sudden Lights un skandalozā repere Viņa.

Svinības un izklaides festivālu laikā

Festivālā būs ne tikai mūzikas priekšnesumi, bet arī daudz dažādu aktivitāšu un izklaides iespēju. "Klubs++" ir kļuvusi par festivāla neatņemamu sastāvdaļu, kurā var izbaudīt kvalitatīvu elektronisko mūziku un kluba atmosfēru. Šogad pie krāšņa kluba atmosfēras veidotājiem pievienosies pieprasītākie DJ/producenti no Lietuvas ievērojamās elektroniskās mūzikas izdevniecības "Lithuania HQ".

Festivālā varēs baudīt diennakts ballītes pie jūras, uzstāšanas uz četrām dažādām skatuvēm, un piedalīties dažādos interaktīvos pasākumos. Tiks nodrošinātas arī telšu pilsētiņas, kur apmeklētāji varēs ērti pārnakšņot, kā arī iespējas iznomāt telti vai kemperu vietas.

Biļešu iespējas

Summer Sound festivāls 2024 piedāvā dažādas biļešu opcijas:

  • 2 dienu biļete
  • 2 dienu biļete + telts vieta
  • ISIC Upgrade
  • Kemperu vieta
  • Piektdienas biļete
  • Telšu pilsētiņas biļete
  • VIP biļete
  • VIP biļete ar autostāvvietu
  • Sestdienas biļete

Naktsmītnēm piedāvājumā ir arī "Upgrade" uz VIP biļeti, kas ļaus izbaudīt festivālu ar īpašām privilēģijām.

Festivāls solās būt brīnišķīgs piedzīvojums gan mūzikas cienītājiem, gan tiem, kas meklē lielisku vasaras izklaidi. Nāc un piedzīvo lieliskus koncertus, deju ballītes un neaizmirstamus mirkļus kopā ar draugiem Liepājas pludmalē šajā vasarā!