Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Klinta Erdmane un Egons Kronbergs Akustikas terasē - Valmiera, 17.augusts

17. augustā, sestdienā, Valmierā norisināsies īpašs muzikāls pasākums restorāna "Akustika" vasaras terasē. Vakara viesiem būs iespēja baudīt divu talantīgu mūziķu - dziedātājas un dziesmu autores Klintas Erdmanes un mūziķa Egona Kronberga uzstāšanos duetā Erdmane & Kronbergs. Duets izpildīs dažādu Latvijā un pasaulē iemīļotu dziesmu kaverversijas, kā arī savas autordziesmas, radot neaizmirstamu atmosfēru vasaras vakarā.

Patīkams vakars zem zvaigznēm

Pasākuma norises vieta ir restorāna "Akustika" vasaras terase, kas piedāvā unikālu koncertu formātu - pie galdiņiem zem zilām debesīm un zaļām liepām. Iegādājoties ieejas biļeti, viesi iegūs nodrošinātu vietu pie galdiņa un iespēju pirms, pēc vai koncerta laikā nobaudīt restorāna piedāvājumus. Šis vakars sola būt gan muzikāli aizraujošs, gan gastronomiski baudāms.

Biļešu iegāde

Biļetes uz pasākumu pieejamas par cenu sākot no 10€. Biļetes var iegādāties gan internetā, gan tirdzniecības vietās. Jāņem vērā, ka pērkot biļetes internetā, tiek piemērota interneta veikala izmantošanas maksa.

Papildu informācija vai rezervācijām, lūgums zvanīt pa tālruni +371 26660202.

Nepiemērotos laikapstākļos koncerts norisināsies restorāna "Akustika" kultūrtelpā, ēkas otrajā stāvā.

Papildus informācija

Vasaras vakari ir īsts brīnums baudīt dzīvi ar mūziku, labu sabiedrību un skaistu vidi. Nāc, paklausies, iedvesmojies un pavadi siltu vakaru kopā ar draugiem!