Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Mārtiņš Brauns, Dziesma par spēli - Liepāja, 24.augusts

Liepājas Simfoniskais orķestris aicina uz īpašu koncertu "Mārtiņš Brauns. Dziesma par spēli", kas notiks 24.augustā Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!". Kopā ar orķestri uzstāsies Renārs Kaupers, Daumants Kalniņš un Ieva Kerēvica. Vakars solās būt īpašs, jo mūzika savīsies ar leģendāro latviešu komponistu Mārtiņu Braunu.

Programma

Pasākuma laikā tiks izpildītas gan labi zināmas, gan reti dzirdētas dziesmas, piemēram, "Dziesma par spēli", "Daugaviņa", "Dzied’ ar mani tautu meita", "Es nesatiku", "Lielais Alberts", "Mīla ir kā uguns" un "Mūžīgā pilsēta". Kā ierasts, Brauns ir sagatavojis emocionāli piesātinātu repertuāru, kas neliks vilties ne jauniešiem, ne pieaugušajiem.

Aranžijas un diriģents

Šim koncertam dziesmu simfonisko aranžiju veidojis Emīls Zilberts, kuru orķestra skaņu izjūta solās radīt pārpasaulīgu muzikālo pieredzi. Ar diriģenta zizli darbosies Andris Veismanis.

Dalībnieki

Šajā koncertā piedalīsies:

  • Renārs Kaupers
  • Daumants Kalniņš
  • Ieva Kerēvica
  • Liepājas Simfoniskais orķestris
  • Diriģents Andris Veismanis

Papildus Informācija

Pasākuma ilgums ir 2 stundas 30 minūtes ar diviem pārtraukumiem, un tas ir piemērots apmeklētājiem no 7 gadu vecuma.

Biļešu cenas

Pieejamas biļetes no 15€ līdz 50€, atkarībā no izvēlētās sēdvietas. Nepalaidiet garām muzikālo piedzīvojumu, kas noteikti paliks atmiņā vēl ilgi pēc vasaras beigām!