Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Katrīna Gupalo ar grupu - Liepāja, Pegaza pagalms, 30.augusts

  1. augustā Pegaza pagalms Liepājā kļūs par īstu mūzikas svētku vietu, jo uzstāsies spēcīgā un jutekliskā Katrīna Gupalo kopā ar Edgaru Vilcānu, Armandu Varslavānu un Miku Riekstiņu. Pasākums ilgs divas stundas, piedāvājot apmeklētājiem neaizmirstamu muzikālo piedzīvojumu.

Daudzveidīga Mūzikas Programma

Koncerts piedāvās gan jaunas kompozīcijas, gan arī klausītāju iemīļotas dziesmas un radio hitus. Savu vietu atradīs romantiskās kompozīcijas kā “Klusums atbrīvo”, “Tornado” un “Zefīrs”; sievišķīgās melodijas “Svārki”, “Man ar Tevi” un “Johnny Depp”; kā arī enerģijas caurstrāvotās dziesmas “Dur Prom” un “Kamēr pret sauli kāpu”.

Izpildījuma Daudzveidība

Katrīnai Gupalo piemīt unikāls balss tembrs, kurš apvienojumā ar spožajiem Latvijas mūzikas producentiem radīs īpašu atmosfēru koncertā. Skatītājus gaida arī rotaļīgie opusi, piemēram, “The Cat’s Song”, kas ir pārsteidzis tūkstošiem klausītāju visā pasaulē un ieguvis augstu novērtējumu gan no mūzikas kritiķiem, gan klausītājiem, kā arī 3. vietu Latvijas Eirovīzijas konkursā “Supernova”.

Papildus Informācija

Pasākuma ilgums būs divas stundas ar ieeju no 19:00, un bērniem līdz 7 gadu vecumam būs bezmaksas ieeja. Biļetes var iegādāties par cenu sākot no 10 €.

Lai mēs visi kopā izbaudītu skaistu augusta vakaru, noteikti apmeklējiet šo koncertu!