Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Laila Ilze Purmaliete koncerts - Valmiera, 31.augusts

  1. augusta vakarā Valmierā, restorāna "Akustika" vasaras terasē, aicinām uz sirsnīgu sadziedāšanos ar Lailu Ilzi Purmalieti. Pasākums sāksies plkst. 19:00, un tajā ikviens varēs izbaudīt burvīgās Lailas balsis un emocionālo uzstāšanos.

Laila Ilze Purmaliete ir pieredzējusi dziedātāja, dziesmu autore un producente, kura pēdējos gadus atkal aktīvi pievērsusies muzicēšanai. Viņas dziesmas izceļas ar melodiskumu un dziļu dzeju.

Lailas Purmalietes repertuārs

Koncertā viesi varēs baudīt Lailas populārākās dziesmas, piemēram, “Vidzemei”, “Vējš aiziet raudādams”, “Es tevi ļoti gaidīšu” un “Pie sirds”. Īpaši izcelti būs arī jaunākie skaņdarbi ar Ojāra Vāčieša un Ārijas Elksnes vārdiem.

Lailas muzikālā karjera ir bagāta ar panākumiem. Viņa ir vairāk nekā 200 dziesmu autore un izdevusi desmit dziesmu albumus dažādos žanros, tostarp albumu “Ārijas Elksnes Dzīves melodijas” un dueta CD “Dzied, māsiņa!” kopā ar Antu Eņģeli.

Koncerta vieta

Pasākums notiks restorāna "Akustika" vasaras terasē, zem zilām debesīm un zaļām liepām. Koncerta formāts ir pie galdiņiem, kur viesi varēs baudīt vakarēdienus pirms, pēc vai koncerta laikā. Nepiemērotu laikapstākļu gadījumā, koncerts norisināsies Akustika kultūrtelpā, ēkas otrajā stāvā.

Biļešu cenas

Cena: 10 €

Lailas Ilzes Purmalietes koncerts ir iespēja piedzīvot neaizmirstamu vakaru Valmierā, izbaudot fantastiskas dziesmas un izcilu muzikālo talantu. Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju satikt un klausīties vienu no Latvijas mūzikas dārgakmeņiem!