Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Inese Bērziņa Quartet koncerts - M/Darbnīca, 21.augusts

Inese Bērziņa Quartet radīs neaizmirstamu muzikālo vakaru ar īpašu koncertprogrammu "Šis Iedvesmo (I'm Inspired)". Šis koncerts solās būt bagāts ar oriģinālmūziku, apvienojot blūzu, džezu, popu un folku vienā unikālā izpildījumā. Grupa sastāv no četriem talantīgiem māksliniekiem:

  • Dziedātāja un komponiste Inese Bērziņa
  • Ģitārists, dziedātājs un komponists Miķelis Vanags
  • Bundzinieks, aranžētājs un tekstu autors Artūrs Strautmanis
  • Basists un producents Alberts Levics

Emocionāls koncerts

Kvarteta mūzika ir iedvesmota no mākslinieku personīgajiem sapņiem, piedzīvojumiem un filozofiskām tēmām. Ar plūstošām melodijām un dziļām pārdomām, klausītāji tiks aicināti ieklausīties savās domās un līdzpārdzīvot gan tekstam, gan muzikālajam izpildījumam.

Koncerts notiks divās daļās, katrai oriģinālkompozīcijai pievienojot īpašu iedvesmas dziesmu. Šī būs unikāla iespēja klausītājiem piedzīvot mūzikas un domu harmoniju.

Papildus informācija

Koncerts notiks 21.augustā M/Darbnīcā, sākums plkst. 20:00. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ iesakām ierasties laicīgi, lai nodrošinātu sev vietu un pilnvērtīgi izbaudītu vakaru.

Biļešu cena: 10.61 - 15.91 €

Izbaudiet neaizmirstamu vakaru, ko piedāvā Inese Bērziņa Quartet ar savu iedvesmojošo koncertprogrammu "Šis Iedvesmo (I'm Inspired)". Neatstājiet šo iespēju garām!