Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


27.Starptautiskais Garīgās mūzikas festivāls - Rīga, 7.septembris

27. Starptautiskais Garīgās mūzikas festivāls piedāvās unikālu koncertu, kur skanēs Gruzijas Valsts kora izpildījumā gruzīnu komponistu kormūzika no senatnes līdz mūsdienām. Šis kultūras notikums norisināsies 2024. gada 7. septembrī plkst. 19:00 Rīgas Domā, kas atrodas Herdera laukumā 6.

Biļešu iegāde un cenas

Biļetes uz pasākumu var iegādāties tiešsaistē, kā arī tirdzniecības vietās. Biļešu cenas sākas no 10€, un ir pieejamas vairākas cenu kategorijas: 10€, 15€, un 20€.

Atrašanās vieta

Rīgas Doms ir viens no nozīmīgākajiem kultūras objektiem Latvijā, atrodas Rīgā, Herdera laukumā 6. Koncerta apmeklētāji varēs skatīt karti pieejamu gan pasākuma mājaslapā, gan pirkšanas vietnēs.

Papildus informācija 

Šis festivāls ir izcilā iespēja dzirdēt autentisku gruzīnu korālo mūziku, kas ir viens no senākajiem un kultūras ziņā bagātākajiem muzikālajiem žanriem pasaulē, izpildītāju un skatītāju emocionālo pieredzi. Tas ir brīnišķīgs veids kā pavadīt vakaru, iegrimstot senās un mūsdienu gruzīnu melodijās, ko papildinās Rīgas Doma iespaidīgā akustika.

Neaizmirstiet pievienot pasākumu savam kalendāram un iegādāties biļetes savlaicīgi, lai piedzīvotu šo neaizmirstamo muzikālo baudījumu!