Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Izrāde - Sārtās Buras - Rīga, 8.septembris

Svētdien, 2024. gada 8. septembrī, plkst. 19:00, Rīgā, VEF Kultūras pilī, notiks neatkārtojama muzikālā izrāde "Sārtās buras", kas noteikti aizraus gan lielos, gan mazos skatītājus. Šī izrāde ir veidota pēc leģendārā A. Grīna stāsta motīviem un sola būt neaizmirstams piedzīvojums visiem, kuri tic īstai mīlestībai un sapņiem.

Režisore un horeogrāfe

Izrādes režisore ir talantīgā Svetlana Bara, kura ir pazīstama ar savu spēju radīt dziļi emocionālus un vizuāli iespaidīgus iestudējumus. Horeogrāfe Anna Ļetunovska ir rūpīgi izstrādājusi deju numurus, kas papildinās stāstu ar dinamiku un krāšņumu.

Stāsts par mīlestību un ticību

Izrāde "Sārtās buras" ir stāsts par īstu mīlestību un ticību sev. Skatītāji tiks ievirzīti notikumu virpulī, kur cīņa par sapņiem un nesalaužamā ticība sev būs galvenie stāsta elementi. Spilgti kostīmi un krāšņās dekorācijas ļaus iejusties romantiskajā pasaulē jau kopš bērnības pazīstamajā stāstā.

Biļešu cenas

Biļetes uz izrādi "Sārtās buras" var iegādāties par dažādām cenām:

  • 20 €
  • 18 €
  • 15 €
  • 12 €

Nezaudējiet šo unikālo iespēju redzēt izcilo izrādi "Sārtās buras". Nodrošiniet sev un saviem mīļajiem neaizmirstamu vakaru, iegādājoties biļetes jau šodien!