Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Electro Symphony koncerts - Rīga, Arena Riga, 9.februāris

Electro Symphony ir jauns un unikāls simfoniskā orķestra Lords of the Sound projekts, kas solās pārsteigt visus mūzikas mīļotājus. Šis notikums apvieno klasiskos mūzikas instrumentus ar elektroniskajiem ritmiem, radot īpašu klausīšanās pieredzi, kas iepriecina gan klasiskās, gan elektroniskās mūzikas cienītājus.

Programma

Koncertā skanēs populārākie hiti no Fatboy Slim, The Prodigy, Benny Benassi, Depeche Mode, David Guetta, Daft Punk un citiem slaveniem māksliniekiem. Kā arī dzirdēsiet mūsdienu dziesmas no The Weeknd, The Black Eyed Peas, Stromae, Twenty One Pilots, Bob Sinclar.

Mūziķi un Šovs

Electro Symphony nodrošinās koncertu ar 40 talantīgu mūziķu, solistu, DJ, vokālā ansambļa un roka grupas piedalīšanos. Koncerta laikā varēsiet baudīt kvalitatīvu skaņu, modernus skatuves risinājumus un aizraujošus gaismas efektus, kas lieliski saskanēs ar enerģiskajiem hitiem no pēdējām desmitgadēm.

Lords of the Sound orķestris ar šo šovu piedāvā unikālu muzikālo ceļojumu, kas aizrauj un liek klausītājiem atgriezties vēlreiz. Talantīgie mūziķi ir izveidojuši programmu, kas apvieno dažādu paaudžu mūzikas mīļotājus, radot neaprakstāmu enerģiju un prieku.

Biļešu cena

26.90 - 66.90

Laiks un Vieta

Electro Symphony notiks 9. februārī 2025. gadā plkst. 19:00 Arēnā Rīga. Nākiet un piedzīvojiet šo neaizmirstamo muzikālo šovu kopā ar Lords of the Sound!