Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Mīlestības vārdā - Liepāja, 26.septembris

Liepājas teātris šoruden piedāvā jaunu, intriģējošu izrādi “Mīlestības vārdā”. Pasākums notiks ceturtdien, 2024. gada 26. septembrī, plkst. 19:00. Tas ir noteikti jāredz ikvienam teātra cienītājam, īpaši jauniešiem, jo ieteicamais vecums ir 15+.

Jutekliska satīra par mīlestību

Izrāde ir jutekliska satīra par mīlestības un attiecību tēmām, ar kurām mēs bieži sastopamies ikdienā. Radošā komanda, režisora Jāņa Znotiņa vadībā, ir pētījusi, kas aiz slēpjas aiz izteiciena "tradicionāla ģimene", un izdzīvojusi dažādas attiecību situācijas uz skatuves.

Laika un vietas nozīme

Mēs dzīvojam laikmetā, kurā tehnoloģijas dominē, taču cilvēki joprojām izjūt vientulību un grūtības veidot patiesas attiecības. Šie mūžīgi nodotie priekšstati par attiecībām bieži vien rada bailes kļūdīties. Jaunībā attiecību veidošana ir īpaši nozīmīga, un tāpēc šīs tēmas izspēlēšana teātrī ir ļoti aktuāla un svarīga.

Literārie fragmenti un izrādes komanda

Izrādē izmantoti fragmenti no Bībeles, Garlība Merķeļa "Latviešiem", Jēkaba Janševska "Dzimtenes", Andreja Pumpura episkā darba "Lāčplēsis", Raiņa lugas "Uguns un nakts", kā arī no Raiņa un Aspazijas mīlestības vēstulēm. Ances Muižnieces radītajā darbā piedalīsies aktieri Valts Skuja, Kārlis Artejevs, Artūrs Irbe, Madara Kalna, Kintija Stūre un Agnija Dreimane. Māksliniece ir Pamela Butāne, horeogrāfe – Agate Bankava, savukārt gaismu mākslinieks – Mārtiņš Feldmanis.

Papildus informācija 

Pasākums ir divu cēlienu garumā, un tā ilgums ir 2 stundas un 25 minūtes. Izrāde notiek latviešu valodā.

Biļešu cenas

Biļešu cenas svārstās no 15€ līdz 35€. Nevilcinies un iegādājies biļetes jau tagad, lai nepalaistu garām šo aizraujošo teātra pasākumu!

Izrāde "Mīlestības vārdā" solās būs neaizmirstams piedzīvojums, kas ļaus smieties, pārdomāt un saprast mīlestības būtību dziļāk.