Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Elderbrook DJ EDM Party - Rīga, Palladium, 22.novembris

Šī gada 22. novembrī koncertzālē Palladium Rīga notiks izcila elektroniskās mūzikas deju nakts, kurā uzstāsies pasaulē atzītais mākslinieks Elderbrook. Viņš ir multi-instrumentālists, producents un dziesmu autors, kas izceļas ar izcilām dzīvajām DJ performancēm, radot emocionālu sasaisti ar publiku un nodrošinot neaizmirstamu muzikālo pieredzi.

Elderbrook un viņa muzikālais ceļš

Elderbrook (īstajā vārdā Alekss Kocs) ir britu mūziķis ar apbrīnojamu eklektisku dažādību. Viņa muzicēšana apvieno country, soul, rokmūzikas un gospel stilu ietekmes, un viņš ir klasiski trenēts klavieru un ģitāras spēlē. Elderbrook producēšanas tehnikas pamatā ir princips – radīt kaut ko līdz šim nedzirdētu. 2017. gadā mākslinieks ieguva pasaules slavu ar globālo hitu "Cola", kas tapa sadarbībā ar Camelphat un kļuva par deju mūzikas hitu ASV un indie hitu Apvienotās Karalistes topu virsotnēs.

Starptautiskā atzinība

Šobrīd Elderbrook ir starptautiski atzīts mākslinieks ar diviem studijas albumiem, vairāk nekā 1,5 miljardiem straumējumu visā pasaulē, vairākiem klausītāju iecienītiem solo ierakstiem un ievērojamām sadarbībām ar tādiem māksliniekiem kā Diplo, Bob Moses un Black Coffee. Viņš ir devies tūrēs ar Jungle, Rüfüs Du Sol un ODESZA, kā arī pieļāvis neskaitāmus koncertus, kas nodrošinājuši viņa reputāciju kā dinamiskam un ražīgam elektroniskās mūzikas māksliniekam.

Elderbrook uzstāšanās Rīgā

Latvijas publikai Elderbrook jau ir pazīstams – viņa enerģiskā uzstāšanās 2019. gada festivālā Positivus atstāja neaizmirstamu iespaidu uz tūkstošiem elektroniskās mūzikas fanu. Šoruden mākslinieks atgriezīsies Rīgā ar vēl lielāku jaudu, lai solo koncertā Palladium Rīga priecētu fanus ar zināmiem hitiem un, iespējams, jauna albuma “Another Touch” dzīvo atskaņojumu.

Biļešu informācija

  • Biļetes cena: 30 - 60 EUR

Neatkarīgi no tā, vai jūs jau esat Elderbrook fans vai vēl tikai atklājat viņa mūziku, 22. novembris ir datums, ko noteikti vajadzētu paturēt prātā. Neaizmirstama elektroniskās mūzikas nakts ir garantēta!