Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Jau precētu un vēl neprecēto līgavu salidojums 2024 - Svinību vieta Gulbji, 7.septembris

Vai kāzu kleitu velkam tikai kāzu dienā? Svinību vieta Gulbji piedāvā jaunu un aizraujošu tradīciju – reizi gadā aicināt visas topošās un jau bijušās līgavas vilkt savas kāzu kleitas vēlreiz. Šis būs pasākums, kurā varēsim celt gaismā gan pavisam jaunas, gan gadu desmitiem vecas kleitas, iespējams pat no vecmāmiņas pūra lādes, ļaujot tām mirdzēt vēlreiz.

Modes šovs un svinības

Sanāksim kopā, lai piedalītos kāzu tērpu modes šovā, baudītu svinīgu maltīti un iemalkotu šampanieti. Kopā plānotas jautras dejotāju ritmikas dejas un saullēkta sagaidīšana elegantajā lauku svinību vietā Gulbji. Pasākuma laikā būs iespējams pasūtīt ēdienus un dzērienus Gulbju krodziņā, padarot šo vakaru īpaši īpašu.

Muzikālās noskaņas

Par muzikālo daļu rūpēsies DJ Shaman un Agris Semēvics/100Debija. Gatavojieties dejot līdz rīta gaismai, baudot labāko mūziku un izsmalcinātu svētku atmosfēru.

Naktsmītnes Gulbju buduāros

Ja vēlaties palikt pa nakti, ir iespēja rezervēt naktsmītnes Gulbju buduāros vai glamping teltīs. Cena par naktsmājām – EUR 20. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc rezervāciju lūdzu veikt laicīgi.

Pasākuma biļetes cena: EUR 28.00.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju un ļaujiet savām kāzu kleitām mirdzēt vēlreiz!