Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Cirka izrāde Suitcases - VEF Kvartāls, 5.oktobris

Jūs sagaida neparasts, emocionāls ceļojums! VEF Kvartāls uzņems cirka izrādi "Suitcases" 5. oktobrī. Vai esat gatavs doties ceļā ar čemodāniem pilniem piedzīvojumu?

Daudzdimensionāla Performance

Izrāde "Čemodāni" ir īsu cirka stāstu krājums, kas tapis no vairākām darbnīcām jeb workshopiem. Šie stāsti ir iedvesmojoši un rezonē ar reālās dzīves pieredzēm un izaicinājumiem.

Četri izpildītāji izmantos dažādus cirka žanrus — akrobātiku, žonglēšanu, diabolo un moderno deju. Šīs disciplīnas ļauj viņiem dziļi un emocionāli analizēt pēdējo divu gadu situācijas, kā arī uzdodot sev svarīgus jautājumus par dzīvi un pārvietošanās nozīmību.

Svarīgs jautājums: Ko jūs atradīsiet savā čemodānā un vai tas palīdzēs turpināt ceļu jaunajā pasaulē, vai arī atstās Jūs sastingušu gaidās?

Emociju Pilns Ceļojums

Kādi pārdzīvojumi ir iepakoti tavā čemodānā? Kādā ceļojumā šis čemodāns tevi ir aizvedis? Ko tu atstāsi iekšā un no kā mēģināsi atbrīvoties? Ko jūs un jūsu čemodāns satiksiet pa ceļam, un kā šīs tikšanās mainīs jūsu dzīvi? Un vissvarīgākais jautājums: vai pārcelšanās ir kaut kas traģisks, vai arī tas ir vienkārši solis jaunā dzīvē?

Biļetes Cena

Biļetes cena: 11.10 - 31.10 Eur.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot emocionāli bagātu cirka izrādi "Suitcases" VEF Kvartālā!