Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Marta Grigale, koncerts - Liepāja, 13.septembris

Iesākot rudens sezonu, 13. septembrī, plkst. 20:00 Liepājas Tipogrāfijas radošā kvartāla iekšpagalmā notiks Martas Grigales solo koncerts, kurā viņa debitēs ar savu jauno minialbumu "Wrong Woman". Koncertā Marta uz skatuves muzicēs kopā ar basģitāristu Jāni Poli un bundzinieku Kaparu Grigali, prezentējot jauno albumu, kā arī iepriecinot klausītājus ar jau iepriekš zināmām dziesmām kā "Drāma", "Mīlestības kontrabanda", "Terapijā" un citas.

Jaunais Albums

Jaunajā albumā atspoguļots stāsts par sievieti, kura apzinās savu spēku un, neskatoties uz šaubu (“I'll Be Enough”), melanholijas (“Local Supermarket”) un dzīves netaisnības (“Losing Game”) mirkļiem, turpina ceļu uz priekšu. Dziedātāja un dziesmu autore Marta par savām dziesmām no albuma "Wrong Woman" stāsta: “Tematiski šīs minialbumā iekļautās dziesmas ir kā amerikāņu kalniņi un tikpat emocionāli svārstīgas kā es - no trakulīgām dejām līdz asarām un atpakaļ.”

Rudens Burvība un Mūzika 

Lai arī rudens jau ir sācies, Tipogrāfijas radošā kvartāla iekšpagalms turpina uzņemt savus viesus mājīgā gaisotnē, kur apmeklētājus ieskaus gan rudens krāsainā burvība, gan muzikālā emociju daudzveidība.

Biļešu Cenas

Cena: 8.00 - 10.00 EUR