Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Samsonas Rally Utena 2024 - Utenos rajons, 27.septembris

Samsonas Rally Utena 2024 notiks 27. un 28. septembrī, piedāvājot īstu trilleri - trīs rallija čempionāta finālu ar trīspadsmit īpašajiem ātruma posmiem uz labākajiem Utenas, Zarasų un Anykščiai granta ceļiem. Pasākuma viens no galvenajiem akcentiem būs jaunais nakts ātruma posms Utenas pilsētā, kas tiks veikts divreiz. Šis posms piedāvā unikālu skatu un auto skaņu, kas šķeļ tumsu.

Iespaidīgi Skati un Krāsaina Rudens Ainava

Sacensību dalībniekus un skatītājus gaida vairāk nekā 110 kilometri iespaidīgu un rudenī krāsainu ceļu. Rallija skatītāju zonās būs iespējams izbaudīt visu sacensību burvību, kā arī pietuvināties sacensību varoņiem.

Aizraujoša Programma Utenā

Utenas pilsētā apmeklētājus sagaidīs aktīva servisa parks, kurā varēs sastapt rallija dalībniekus un uzzināt jaunākās ziņas par sacensībām. Papildus tam rallija organizatori piedāvā bagātīgu izklaides programmu ar koncertiem, kur katrs atradīs kaut ko sev interesantu.

Starptautisks Pasākums

Samsonas Rally Utena ne tikai piesaista dalībniekus no Lietuvas, bet arī no dažādām tuvākām un tālākām valstīm. Paredzams, ka šis pasākums atkal pulcēs rekordlielu dalībnieku skaitu, kas radīs maksimālu konkurenci un labāko izklaidi gan dalībniekiem, gan skatītājiem.

Biļešu Cenas

Biļetes cena: 14.51 EUR

Tiekamies Samsonas Rally Utena 2024!