Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Skrituļdisko - VEF Kvartāls, 6.septembris

Piedalies.lv - Skrituļdisko - VEF Kvartāls, 6.septembris

Vēl neesat plānojuši ko darīt 6. septembra vakarā? Nāciet uz Skrituļdisko, kas notiks VEF Kvartālā no plkst. 19:00 līdz plkst. 23:00. Šis košais pasākums, kas notiks jau otro gadu, ir īsts disko baudījums gan lieliem, gan maziem.

Ko sagaidīt

Skrituļdisko jeb pasaulē zināmais roller disco ir dejas uz skrituļslidām, kur tās var būt gan tradicionālās rollerslidas, gan inline slidas. VEF Promenāde ar labiekārtotu, 132 m garu, gludi bruģētu slidotavu ir ideāla vieta šim jautrajam pasākumam.

Par muzikālo baudījumu šajā vakarā rūpēsies viens no Latvijas labākajiem dīdžejiem - DJ All-Viss. Viņš piedāvās gaumīgu mūziku ar pozitīvu vieglumu, funky disco house noskaņās.

Atmosfēra

Iedomājieties vakaru, kurā pilsētas ritms skan vienā taktī ar ritenīšu skaņu zem kājām un gaiss vibrē dzīvespriecīgās disko gaismās. Šis ir kas vairāk par vienkāršu izklaides vakaru - tā ir mūzikas, dejas un kopā radīto atmiņu svinēšana. Neatkarīgi no tā, vai jūs spējat rādīt neticamas piruetes uz skrituļslidām vai dejojiet uz tām pirmo reizi, DJ All-Viss spēlēto dziesmu pavadībā VEF Promenāde pārtaps par hipnotizējošu deju grīdu zem Rīgas debesīm.

Gaismas, atmosfēra un koši cilvēki apkārt radīs neaizmirstamas atmiņas un satriecošus fotomirkļus. Pasākumu krāšņāku padarīs izgaismotā VEF Promenāde, sadarbības partneru sagādātie pārsteigumi, radošās darbnīcas un jaunā VEF Bāra “Kā būs, tā būs” speciālie piedāvājumi.

Biļešu cenas

  • Pieaugušajiem: 5,00 EUR
  • Bērniem līdz 14 gadu vecumam: bez maksas

Bērni līdz 6 gadu vecumam drīkst ņemt līdzi arī skrejriteņus vai dip-dapus.

Nepalaidiet garām aizraujošāko un jautrības pārpilnāko pasākumu šajā sezonā, kur katrs mirklis ir radīts, lai priecētu!