The Offspring - Supercharged Worldwide in 25 - Rīga, 5.oktobris, 2025

Mūzikas mīļotājiem ir iemesls priecāties, jo ikoniskā pankroka grupa The Offspring 5. oktobrī sniegs enerģijas pārpilnu koncertu Arēnā Rīga. Tas būs unikāls iespēja piedzīvot The Offspring spēcīgo skanējumu un harismātisko priekšnesumu. Grupa šobrīd atrodas pasaules turnejas ietvaros, aizraujot fanu sirdis ar savu jaunāko albumu "Supercharged".

Viesu mākslinieki

The Offspring nav vienīgā zvaigzne šajā vakarā. Koncertā īpašo viesu statusā uzstāsies arī kanādiešu grupa Simple Plan, kas papildinās neatkārtojamo muzikālo pieredzi. Šis vakars solās būt aizraujošs ne tikai pankroka faniem, bet arī tiem, kas vēlas piedzīvot mūziku dažādos tās izpausmes veidos.

Grupas leģenda un ietekme

The Offspring, kuras hits "Pretty Fly (For a White Guy)" ir pazīstams visā pasaulē, turpina apliecināt savu nozīmi mūzikas vēsturē ar vairāk nekā 40 miljoniem pārdotu albumu. Grupa ir izcīnījusi vietu pankroka žanra virsotnē, apvienojot klasiku ar mūsdienu pieskaņām. Viņu mūzika ir dzirdama dažādos kontekstos, sākot no būvlaukumiem līdz korporatīvajiem ofisiem.

Jaunais albums "Supercharged"

Šogad The Offspring atgriežas ar jaunu studijas albumu "Supercharged", kas sola svaigu un enerģisku materiālu. Katra dziesma ir kā jauns piedzīvojums, kura laikā mēs varam izjust grupas locekļu muzikālo briedumu un spēju neapstāties pie sasniegtā.

Biļešu iegāde

Nepalaid garām savu iespēju būt šī neaizmirstamā koncerta daļai! Biļešu cenas svārstās no 61.50 līdz 81.50 eiro. Sagatavojies neierastam vakaram, kurā mūzika spēs pārcelt tevi citā dimensijā, apliecinot The Offspring neatkārtojamo vietu mūzikas pasaulē.

Pievienojies tūkstošiem fanu, kad šis leģendārais pankroka gigants uzstāsies Rīgā nākamgad, 5. oktobrī!