JMSN koncerts - Melnā Piektdiena, Rīga, 1.novembris

Pk 01.11.2024 plkst. 20:00, Klubs Melnā Piektdiena uzņems R&B sajūtu lavīnu ar talantīgo JMSN! Christian Berishaj, pazīstams kā JMSN, ir viena no mūsdienu spilgtākajām balsīm R&B scēnā, kura iepriecina fanus ar kombināciju no R&B, roka un soula skaņām.

Šī koncerttūre ir daļa no viņa Soft Spot tūres pa Eiropu, un koncertu sērija solās būt emocionāli uzlādēta un muzikāli piepildīta. JMSN savas unikālās prasmes prezentēs pavisam tuvu un personīgi, radot atmosfēru, kas patiks ikvienam mūzikas mīļotājam.

Par Mākslinieku

Kristians Berišajs, vārdā JMSN, uzliesmoja mūzikas pasaulē ar savu debijas albumu Priscilla 2012. gadā. Kopš tā laika viņa talants ir piesaistījis gan industrijas ekspertus, gan plašu publiku. The Guardian viņu likusi blakus The Weeknd, bet Usher viņu nosaucis par svaigu un saistošu mākslinieku.

Ar iespaidīgiem albumiem kā What Makes U Happy (2017), Velvet (2019) un Heals Me (2021), JMSN turpina iepriecināt fanus ar katru jaunu izdošanas. Jaunais albums Soft Spot ir gaidāms jau 2023. gada oktobrī, un tas solās būt neaizmirstams piedzīvojums gan veciem, gan jauniem faniem.

Par Pasākumu

Lai gan mūziķa apmeklētās pilsētas ietver Varšavu, Vroclavu, Viļņu, Tallinu un Helsinkus, īpaši neaizmirstams būs koncerts tieši Rīgā. Fani dažādās Eiropas pilsētās sagaida neticamu mūzikas ceļojumu, ko nodrošina JMSN unikālā stila un balss apvienojums.

Biļetes

Biļešu cena: 20.00 - 40.00 Eur

Nepalaid garām šo unikālo iespēju piedzīvot JMSN dzīvā priekšnesuma burvību tik tuvu! Saviļņojošs un dvēselisks mūzikas vakars garantēts!