Molchat Doma koncerts - Palladium, Rīga, 13.novembris

13.novembrī Rīgā, koncertzālē Palladium, uzstāsies “Molchat Doma” - grupa, kas pēdējos gados kļuvusi par īstu fenomenu mūzikas pasaulē. Šis koncerts būs daļa no viņu pasaules turnejas, kuras ietvaros viņi apmeklēs dažādas valstis, sniedzot iespēju baudīt savas mistiskās skaņas burvību.

Eksperimentālie Skaņu Meistari

“Molchat Doma” dibinājās 2017. gadā Minskā un kopš tā laika ir izdevies iegūt ievērojamu atpazīstamību ne vien Eiropā, bet arī Amerikā un Austrālijā. Grupā spēlē trīs talantīgi mūziķi: unikālās balss īpašnieks Jegors Škutko, mūzikas instrumentu virtuozi Romāns Komogorcevs un Pāvels Kozlovs. Viņu daiļrades avots ir tādi ievērības cienīgi mākslinieki kā “The Cure”, “Siouxsie and the Banshees” un “Depeche Mode”.

Starptautiski Panākumi un Atzinība

“Molchat Doma” lielākā atpazīstamība nāca līdz ar viņu dziesmu “Sudno (Boris Ryzhy)”, kas kļuva par interneta hitu 2020.gadā, pateicoties platformai TikTok. Dziesma guva vairāk kā 100 000 video atsauces un sasniedza Spotify Global Viral 50 otrovietu, kā arī pirmo vietu ASV Viral 50.

  1. un 2023. gadā “Molchat Doma” apceļoja pasauli, uzstājoties izpārdotos koncertos un festivālos, piemēram, Coachella un Primavera. Grupa arī aktīvi pauž savu viedokli par politisko situāciju, kas palīdz viņiem iegūt vēl lielāku ievērību un cieņu no fanu puses globālā mērogā.

Biļešu Cenas

Biļešu cenas uz “Molchat Doma” koncertu ir no 35.00 līdz 45.00 eiro.

Nenokavējiet iespēju kļūt par daļu no šī unikālā muzikālā piedzīvojuma! Izbaudiet vakaru, kurā akordi un balsis sadodas rokās, radot atmosfēru, kas iemūžina mūzikas spēku un viedumu. Ļaujiet “Molchat Doma” aizvest jūs muzikālajā ceļojumā, kuru būs vērts atcerēties.