Ļubova Karetņikova un Inna Davidova Kamermūzikas vakars, koncerts - Rīga, 10.decembris

Rīgas kultūras dzīve decembrī kļūs par īpašu notikumu bagātāka. 10. decembrī, plkst. 19:00, Mazajā Ģildē norisināsies izcils kamermūzikas vakars, kurā uzstāsies ļubova karetņikova (soprāns) un inna davidova (klavieres). Šis koncerts sola sagādāt neaizmirstamu muzikālu pieredzi visiem klasiskās mūzikas cienītājiem.

Programma un mākslinieki

Koncertā izskanēs gan klasiķu, gan mazāk zināmu komponistu darbi, kas īpaši piemēroti kamermūzikai. Ļubovas Karetņikovas dzidrais un spēcīgais soprāns kombinācijā ar Innas Davidovas talantu un meistarību pie klavierēm nodrošinās emociju bagātu un muzikāli augstvērtīgu vakaru.

Kas jāzina par māksliniecēm:

  • Ļubova Karetņikova - zināma kā viena no talantīgākajām soprānēm, kuras sniegumi gūst atzinību gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. Viņas balss diapazons un spilgtums ir apbrīnojami.
  • Inna Davidova - izcila pianiste, kuras spēlēšanas stils ir elegants un izsmalcināts. Viņas uzstāšanās vienmēr izceļas ar muzikālu niansētību un virtuozitāti.

Koncerta norises vieta

Mazā Ģilde, kas atrodas Rīgas vecpilsētā, ir ar īpašu atmosfēru un akustiku. Šī vēsturiskā ēka piedāvā lielisku vidi kamermūzikas koncertiem, kur klausītāji varēs izbaudīt mūziku visā pilnībā.

Biļešu cenas

Biļetes uz kamermūzikas vakaru ir pieejamas par cenu 20.00 - 30.00 EUR.

Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot burvīgu muzikālu vakaru Mazajā Ģildē kopā ar izcilajiem māksliniekiem Ļubovu Karetņikovu un Innu Davidovu. Gaidīsim jūs 10. decembrī!