Dirkschneider Balls To the Wall koncerts - Tallina, 9.marts

Marts Tallinā sola īpaši aizraujošu notikumu, jo 2025. gada 9. martā DIRKSCHNEIDER uzstāsies klubā Helitehas, atzīmējot ikoniskā Accept albuma "Balls To The Wall" 40. gadadienu.

Albums un vēsture

"Balls To The Wall" ir albuma nosaukums, kas uzbrucis skatuvei 1983. gada beigās un ir kļuvis par visvairāk pārdoto un pazīstamāko Accept albumu. Udo Dirkšneiders, būdams gan grupas dibinātājs, gan galvenais dziesmu autors, ir vārds, kas kļuvis par sinonīmu smagajam metālam. Basģitārists Pīters Baltess, kurš ir arī daļa no DIRKSCHNEIDER un U.D.O. ģimenes, ir devis ievērojamu ieguldījumu grupa mūzikas ietekmē.

Koncerta uzstāšanās

Izrādē piedalīsies ne tikai ikoniskās dziesmas no albuma "Balls To The Wall", tostarp "London Leatherboys", "Love Child" un "Winterdreams", bet arī īpašie muzikālie pārsteigumi un jauni skatuves iestudējumi.

"Es tiešām nevaru sagaidīt, kad varēs atkal apmeklēt savas grupas Accept izcilāko panākumu albumu un dalīties uz skatuves ar Pīteru Baltesu," saka Udo. "Noteikti būs viens no maniem lielākajiem karjeras notikumiem!"

Priekšnesuma novērtējums

Pulksteņveida Svena Dirkšneidera bungu spēles mehānisms un talantīgo ģitāristu duets, ko papildina Andrejs Smirnovs un Fabians "Dī" Dammers, solās padarīt šo pasākumu par īstu metāla svētkiem. Klausītājiem būs iespēja izbaudīt neticamos skaņdarbus, ko piedāvā DIRKSCHNEIDER, svinot un pieminot šī nenoliedzamā albuma 40. gadadienu.

Biļete

Cena: 39.00 - 55.00

Nezaudējiet iespēju būt šī grandiozā pasākuma daļai un piedzīvot dienu, kas būs katram metālmūzikas mīļotājam neaizmirstama.