Ave Maria - Ziemassvētku koncerts sveču gaismā - Rīga, 23.decembris

Ielūdzam jūs apmeklēt brīnumainu Ziemassvētku ērģeļmūzikas un lieliska vokāla koncertu. Ave Maria ir kristīgajā pasaulē pazīstamākā lūgšana un slavenākais klasiskās mūzikas šedevrs, kas veltīts sievietei, Vissvētākajai Jaunavai Marijai – Dieva Mātei.

Latvijas Nacionālās operas solistes Jūlija Vasiļjeva (soprāns), Ilona Bagele (mecosoprāns) un ērģelniece Ilona Birģele dāvās lūgšanas “Ave Maria”, Eņģeļa sveicinājuma, pazīstamākās vokālās versijas. Neatkārtojama atmosfēra, simtiem sveču un nevainojams izpildījums aiznesīs jūs prom no ikdienas rūpēm un bažām. Atnāciet, tas būs burvīgi!

Lūgšanas Maģiskais Spēks

Ave Maria lūgšanu dēvē par “eņģeļu sveicinājumu”, jo tās pirmā frāze ir erceņģeļa Gabriēla vārdi, kas tika sacīti Jaunavai Marijai pasludināšanas brīdī. Lūgšanas kanoniskais teksts radīt vokālos skaņdarbus iedvesmoja daudzus slavenos komponistus: Šarlu Guno, Johanu Sebastiānu Bahu, Franci Šūbertu.

Biļešu Cenas

Lūgšanu koncerts notiks Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskajā baznīcā, un biļešu cenas ir no 12.00 - 22.00 eiro.

Papildus Informācija

Koncerts notiks 23. decembrī plkst. 18:00. Nezaudējiet iespēju izbaudīt šo brīnišķīgo Ziemassvētku mūzikas un sveču gaismas piedzīvojumu.