Ledus šovs Harry on Ice - Rīga, 16.novembris

Izrāde "Harry on Ice" solās būt neaizmirstams piedzīvojums, kas apvieno teātra mākslu un cirka izrādi ar daiļslidošanu. Tas ir brīnumains šovs, kas uzaicina skatītājus ielūkoties J.K. Rowling pasaulē citā gaismā, kā nekad agrāk.

Ceļojums Cūkkārpas Pasaulē

Viss sākas, kad skatītāji ienāk foajē un dodas caur 9¾ platformu. Šajā maģiskajā ceļojumā viņi apmeklēs Cūkkārpas gaiteņus, piedalīsies kalambola spēlē un galu galā uzvarēs Lordu Voldemortu svētku balles atmosfērā. Izrāde piedāvā krāšņu kostīmu, iespaidīgu dekorāciju un aizraujošo video sekvences izmantošanu, kas padara šo stāstu vēl dzīvāku.

Gravitāciju Izaicinošā Akrobātika

Cirka aktieri izrādē pārsteidz ar savām neparastajām akrobātikas prasmēm, kas tiek kombinētas ar unikālām daiļslidošanas iemaņām. Interaktīvie un aizraujošie vizuālie efekti, kā arī īpaši izstrādāts apgaismojuma dizains nodrošina šovu, kas aizrauj visu auditoriju.

Burvju un Fantāzijas Pasaulē

Ledus šovs "Harry on Ice" ir par Harija un viņa draugu burvju pasauli, kas ilūziju veidā aizved skatītājus uz fantāzijas pilniem piedzīvojumiem ar oriģinālu muzikālo pavadījumu. Šis ir brīdis, kad ikviens var aizmirst par ikdienas rūpēm un ļauties ilūzijai, ko rada šis krāšņais šovs.

Informācija Par Biļetēm

Biļešu cenas svārstās robežās no 27.40 līdz 92.40 eiro. Izrāde ir piemērota visu vecumu skatītājiem, nodrošinot neaizmirstamus iespaidus gan lieliem, gan maziem. Komentētā brīvdienu aktivitāte sola būt svētki ikvienai ģimenei un Harija Potera pasaku cienītājiem.