Camouflage koncerts - Palladium, Rīga, 23.novembris

Leģendārā sintpopa grupa no Vācijas "Camouflage" atgriežas Rīgā, lai uzstātos ar savu koncerttūri "Rewind To The Future And Goodbye". Šī ekskluzīvā uzstāšanās notiks 23. novembrī koncertzālē "Palladium". Baltijas valstis šogad ir vienīgā ārpus Vācijas reģions, kurā "Camouflage" uzstāsies.

Par Māksliniekiem

"Camouflage", izveidota 1983. gadā, tiek uzskatīta par vienu no pasaulē atzītākajām sintpopa grupām, līdzās žanra ikonām kā "Depeche Mode", "Erasure" un "Pet Shop Boys". Viņu daiļrade ir īpaša ar spēcīgajiem hitiem, piemēram, "Love Is a Shield", "The Great Commandment", un viņu albumiem "Methods of Silence" un "Voices & Images".

Atjaunota enerģija un radošums

Pēc neliela pārtraukuma grupa ir atgriezusies ar jaunu mūzikas saturu un enerģiju. Grupa izteica vēlmi ne tikai atskatīties uz pagātnes panākumiem, bet arī piedāvāt klausītājiem jaunus skaņdarbus. "Mēs uzskatām, ka būtiskākais ir sapludināt pagātni, tagadni un nākotni," piemetina "Camouflage" dalībnieki.

Biļešu cenas

Biļetes uz koncertu ir pieejamas par 44.00 EUR. Nepalaidiet garām iespēju izbaudīt "Camouflage" dzīvās uzstāšanās unikālo atmosfēru šajā īpašajā vakarā.

Neatkarīgi no tā, vai esat ilggadīgs grupas fans vai pirmo reizi iepazīstieties ar viņu mūziku, šis koncerts solās būt neaizmirstams piedzīvojums. Turklāt koncertzāles "Palladium" akustika noteikti pastiprinās šo pieredzi!